Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Cre4tive - oskarżony przez Gambaqu

Gambaqu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Cre4tive
Data i godzina zdarzenia: 07.11.2021 19:02
Pełen opis sytuacji: Wracając na bazę organizacji do której należę napotkałem po drodze wyżej wspomnianego funkcjonariusza. Dojeżdżając do bazy organizacji zatrzymałem się obok bramy wjazdowej na teren bazy organizacji, gdyż musiałem poczekać przed wjazdem aż się ona otworzy. Zatrzymując się, po chwili uderzył we mnie oskarżony, co widać na zamieszczonym niżej dowodzie w postaci filmu. Co ciekawe oskarżony nie przyznał się do winy i próbował mi "wmówić", że całe zajście wydarzyło się z mojej winy co widać na poniższym zrzucie ekranu. 
W mojej opinii przedstawione wyżej jak i w dowodzie zajście nie jest z mojej winy, a z winy oskarżonego, ponieważ oskarżony miał miejsce aby wyhamować na tyle, aby we mnie nie uderzyć. Natomiast zamiast tego oskarżony jechał dalej co spowodowało, że we mnie uderzył.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/uRYI0K1

Spoiler

unknown.png

Ja, Gambaqu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Cadet Cre4tive z tej strony. 

Na przedstawionym nagraniu widać jak niespodziewanie zmieniasz pas ruchu na lewy wykonując przy tym dziwny manewr. Totalnie się tego nie spodziewałem i pomyślałem, że zmieniasz pas ruchu / skracasz zakręt przez co nie zacząłem hamować. W momencie uderzenia momentalnie dałem po hamulcach bo nagle Cię u mnie cofnęło co również widać po uderzeniu - pojazd się jakoś dziwnie odbił. Jeżeli chcesz i zarząd wyrazi na to zgodę to mogę pokryć część kosztów naprawy pojazdu.

Z poważaniem, Cre4tive.

Moim zdaniem byłeś w wystarczającej odległości ode mnie, aby zahamować na tyle żeby we mnie nie uderzyć. Nawet jeżeli nie zdążyłbys rzeczywiście zahamować, mogłeś na tą chwilę zająć lewy pas. Choć ja i tak zjechałem ci maksymalnie na pobocze, aby ułatwić ci przejazd.

Czekam na wypowiedź Zarządu. Pozdrawiam serdecznie.

Funkcjonariusz mógł mieć wątpliwości co do Twoich zamiarów ze względu na to, że przed zatrzymaniem raz jechałeś lewym pasem a raz prawym. Nie miał również wystarczająco dużo czasu na wyhamowanie, jednak powinien zachować ostrożność i mógł odbić na lewy pas.

@Cre4tive przelej na konto gracza 2000PLN, dowód załącz w odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin