Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Mój BIEDNY kolega KNX chciałby się z wami pożegnać i przekazać kilka słów prawdy.

milosz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przekazuje od niego słowa - mój kolega odchodzi z 4Lifa z powodu bana na serwerze i na forum i degrady z rangi, którą kochał. Mój kolega bardzo jest na was po prostu zawiedzony.

Przekazuje w CYTACIE JEGO SŁOWA pożegnalne - po prostu 4Life go nie chcę.

Witam, to ja KNX - były supp, zbanowany gracz na MIECH na serwerze i na PERM na nowym forum, chciałbym się z Wami pożegnać.

Wyszło jak wyszło, zostałem wywalony z suppa za blachy powód, bo użyłem jednego wulgarnego słowa jak rozpatrywałem na starym forum MyBB unbana dla Marianka na forum (jak wróciłem po robocie). Byłem zmęczony. Ale jak wszedłem WYKOŃCZONY po robocie (praktykach) na komputer i na apelacje, zobaczyłem apelacje Marianka, to już zacząłem rozpatrywać.

I już RCON zrobił mi istny KOSZMAR W MOIM REALNYM ŻYCIU I WYWALIŁ Z RANGI, którą kocham.

Ja wole Wam pomóc przy raportach, niż obijać się bezczelnie i być zwykłym graczem i kosiarkować, magazynierować cały dzień. A rapsy przypływają z każdą minutą coraz więcej.

Wole być suppem i robić miliony raporty dziennie i Wam udzielać mega, szybką pomóc, która trwa kilka sekund (jak zauważyliście).

Za ten SS zostałem wywalony z rangi pysznej, którą kochałem, bo Naturalny w jego skardze umieścił tego screen-shota:

ti6hiIh.png

Podziękujcie Naturalnemu, że tamtą skargą na starym forum MyBB doprowadził moją osobę do BARDZO GORSZEGO KOSZMARU U RCONów DeltaRony i ZbyKlusa.

Ty DeltaRon, Majstrowiczu, byś zrozumiał parę spraw, postawił się na moim miejscu, to zaakceptowaliście Ty i ZbyK skargę Marianka, Naturalnego (bo Damian. przesłał skargę Marianka do RCONów), mimo, że skarga została odrzucona przez Bolka (mojego opiekuna).

Brawa dla Was.

Zaczęło się od tego wszystkiego, że to Marianek umieścił (niewiadomo z jakiego powodu) skargę, za to, że pomogłem w apelacji, bo go KubsoneG na forum zbanował. Za to się skarg nie umieszcza!!! ZA POMOC!!!

I co mam więcej powiedzieć...

4Life się po mnie mści, mści, robi koszmary dla mnie nie do przeżycia, jeszcze raz mści i po prostu jestem przez DWÓCH RCONów niechciany tutaj.

Żegnam na perma, już tu nigdy nie wrócę, podziękujcie Naturalnemu.

A powód wywalenia mnie z rangi jest śmieszny, przypetem wg. mnie, wywalać mnie POMOCNEGO, SZYBKIEGO SUPPA, KTÓRY SPĘDZIŁ DUŻO DNI W HARÓWCE za jedno wulgarne słowo które zostało użyte w apelacji? Przecież miałem prawo ja supporter się zdenerwować po tym wszystkim. A Wy nie chcecie to zrozumieć.

Nawet dziękuje nie usłyszałem od RCONów na temat mega harówki w suppie!!! :(

I co mam więcej tu pisać... 

Żegnam Was na perma, już tu nie wrócę, skoro mnie nie chcecie i jestem dalej wywalany, 2gi raz zostałem wywalony z rangi za kolejne dwa blachę powody.

Jeszcze raz brawa - pozbyliście się już na stałe po wczorajszych wybrykach dwóch RCONów.

Wywalać mnie z rangi za bezsens, a następnie banować na serwie i na forum nowym! Brawa dla dwóch RCONów, że tak postanowili.

Dobranoc. :(

ZbyK Cie informował - jakikolwiek odpał, jedno przekleństwo = wylot. 70 rund derbowych? W wynikach zmieniles na mniej, nie patrzac juz na ZTP. Jak byly raporty o taranowanie to specowales ludzi 10 sek i to olewales, teraz nagle piszesz ze TAK DUZO na 4life zrobiles. Jezeli malo Ci kosiarek, magazynu i chcesz czegos wiecej to pomagaj w rozwoju frakcji, organizacji i DOBRZE SIE BAW. Lubie Cie ale nie probuj winy zwalic na RCon. Tyle z mojwj strony, moze to przemyslisz podczas tego bana.

Od kolegi KNX:

ZbyK Cie informował - jakikolwiek odpał, jedno przekleństwo = wylot. 

Ale mi się wypsnęło te przekleństwo - to przekleństwo miało treść '...wy*********ć'. Byłem już zmęczony po pracy i dlatego do tego jednego małego przekleństwa doszło.

RCON ZbyK, zamiast to ze mną wyjaśnić, postanowił razem z DeltąRoną wyrzucić mnie z rangi BEZ SŁOWA WYJAŚNIENIA!

Tak jak wspominałem - wszedłem zmęczony po pracy na komputer i od razu wszedłem na forum w apelacje i zobaczyłem unbana Marianka.

Więc rozpatrywałem apelacje, rozpatrywanie apelacji zajęło mi 20 minut, bo dokładnie opisałem sytuację.

70 rund derbowych? 

50 - a to zajmuje z 4ry dni żeby to zrobić! Grzengol mi to mówił.

W wynikach zmieniles na mniej, 

Nic nie było zmienianie, tylko pisanie że będzie 'fala' eventów.

nie patrzac juz na ZTP. 

DOBRZE WIESZ ŻE NIE UMIEM TEGO ZTP robić. Najlepiej mi wychodzą derby.

Jak byly raporty o taranowanie to specowales ludzi 10 sek i to olewales, teraz nagle piszesz ze TAK DUZO na 4life zrobiles. 

Tak dużo robiłem przez 2 dni w supportowaniu po 90 dniowym powrocie na tą rangę - spytaj pozostałych ludzi, specowałem 3, wiele ludzi na RAZ po trochu. ZROZUMCIE TO.

Spytaj się BylemTu pozostałych supporterów.

Jezeli malo Ci kosiarek, magazynu i chcesz czegos wiecej to pomagaj w rozwoju frakcji, organizacji i DOBRZE SIE BAW.

Tak, ja jako cierpiąca osoba utraty suppa ma pomagać w rozwoju frakcji/organizacji? Na pewno nie...

Lubie Cie ale nie probuj winy zwalic na RCon. 

Ja też Cię lubię.

Ale to nie moja wina, że byłem zmęczony po robocie i napisałem w apelacji wyraz '...wy*********ć z rangi...'. Byłem już wykończony po pracy (tak jak wyżej) - rozpatrywanie apelacji zajęło mi 20 minut, bo dokładnie opisałem tego bana na starym forum dla Marianka. Ale niepotrzebnie, niechconco te przekleństwo zostało napisane

Niechconco to przekleństwo zostało napisane, ja będę walczył o odzyskanie suppa, bo zostałem za blachę dwa powody wywalony - CBK, oczernianie z jednych z graczy - Marianek...

moze to przemyslisz podczas tego bana.

Miesiąc mam cierpieć banem a teraz permem na forum? Ale ZbyK po 7 dniach pozwolił na napisanie apelacji o UB na serwie.

Zobaczymy czy w poniedziałek 28.09.2015 - za tydzień czy dostanę UB na serwie. :(

A o UB na forum to nie mam ZIELONEGO POJĘCIA. :(

Naturalny wklei apelacje, albo w tym przypadku ja KNX Z DRUGIEGO KONTA. :(

Miales sie zachowywac a nie potrafisz.

Ale mi się wypsnęło te przekleństwo - to przekleństwo miało treść '...wy*********ć'. Byłem już zmęczony po pracy i dlatego do tego jednego małego przekleństwa doszło.

RCON ZbyK, zamiast to ze mną wyjaśnić, postanowił razem z DeltąRoną wyrzucić mnie z rangi BEZ SŁOWA WYJAŚNIENIA!

Tak jak wspominałem - wszedłem zmęczony po pracy na komputer i od razu wszedłem na forum w apelacje i zobaczyłem unbana Marianka.

Więc rozpatrywałem apelacje, rozpatrywanie apelacji zajęło mi 20 minut, bo dokładnie opisałem sytuację.

To elo

Za bzdurę kolega KNX został wydalony - wyżej masz napisane.

Coś od KNXa:

A ja to w apelacje o zwrot suppa będę to krótkie wyjaśnienie wklejać - dlaczego 2gi doszło do utraty rangi za kolejne dwa blachę powody:   

Ale mi się wypsnęło te przekleństwo - to przekleństwo miało treść 'wy*********ć'. 

Byłem już zmęczony po pracy i dlatego do tego jednego małego przekleństwa doszło podczas rozpatrywania apelacji o tego unbana.

Tak jak wspominałem - wszedłem zmęczony po pracy na komputer i od razu wszedłem na forum w apelacje i zobaczyłem unbana Marianka.

I jeszcze 2gi powód krótki wyjaśnię - oczernianie graczy. Ale wyjaśnię to przy apelacji  o zwrot rangę. 

Moim zdaniem KNX został wydalony niesłusznie z rangi. Przekleństwo mu się wypsnęło od KNXa (JEDNO PRZEKLEŃSTWO, BO BYŁ ZMĘCZONY), a RCON zrobił takie zamieszanie, że hej.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin