Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na hoZa. - oskarżony przez Wojtus.

dojdus_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @hoZa
    Data i godzina zdarzenia:
* [05.12.2021] Ucieczka przed PD // PO1 hoZa (Kellus)
    Pełen opis sytuacji: Więc tak, zatrzymała mnie dziś policja za przekroczenie prędkości Pan @Kellus. Sprawdza wszystko jest git i nagle wysiada i mówi, że jestem zatrzymany za wpis w MTD. Zszokowałem się bo nie było takiej sytuacji, abym uciekał ostatnie mi czasy policji, żebym był poszukiwany. Nie wiem mam dwa podejrzenia. Albo Pan @hoZapomylił osoby lub podczas ostatniego pościgu W KTÓRYM ZOSTAŁEM ZŁAPANY Pan i tak wpisał mnie w MTD. Dostałem wtedy mandat w wysokości 4k z czymś + źle rzucona kolczatka i przebite opony ale co prawda @Verago.oddał mi za te opony pieniądze co i tak było za mało no ale mniejsza. Niżej jest link do OSTATNIEGO POŚCIGU JAKI MIAŁEM NA SERWERZE.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Liczę na jakieś odszkodowanie za zmarnowany czas w więzieniu. Pozdrawiam! (Nie zwracać uwagi na tytuł nie ma w żadnych celu urazić policji filmik jest niepubliczny a nazwałem obojętnie jak żeby tylko zrenderować haha)

Edytowane przez Wojtus.

Uszanowanie, Police Officer l hoZa

Zacznijmy od tego, iż powód skargi to wpis w MDT który otrzymałeś prawdopodobnie za nie zatrzymanie się do kontroli drogowej dnia 05.12.2021. Domniemam iż wydaję ci się "Jak to mam wpis jak mnie nikt nie gonił..." Otóż tak, w dniu w którym otrzymałeś notowanie nie miałem uprawnień do wykonywania pościgów co daje mi upoważnienie właśnie do wpisania ciebie jako osoby poszukiwanej bez rozpoczynania pościgu. Ponadto powód skargi to po prostu wpis, lecz w miejscu w którym powinien być dowód który ukazuje całe zajście jest to, jak dzisiaj uciekasz przed PD. Rozumiem, że ciężko jest mieć dowód w postaci nagrania tego zajścia lecz to samo tyczy się mojej osoby. Jedyne co może potwierdzić moje przekonanie to sprawdzanie logów serwerowych konkretnie moment w którym nakazywałem ci się zatrzymać, więc wydaje mi się, że dalsze poczynienia odnośnie odnalezienia sprawcy trafia w ręce zarządu.

Szczerze powiedziawszy nie przypominam sobie takiej sytuacji. Mogło być też tak, że nie zwracałem uwagi na czat ale to mało prawdopodobne bo praktycznie cały czas zerkam. Nie wiem no zawsze ale to zawsze zatrzymuje się jak mam nakaz. Podam jeden przykład. Tutaj co nagrałem to było jakoś z 2tyg temu. Przyznam, że od początku miałem w planach uciekać ale najpierw się zatrzymałem (jak zawsze). Dlatego też byłem zszokowany bo nawet wczoraj zatrzymała mnie policja na lawecie i nic nie wspomniała o wpisie... Więc nie wiem.

Rozumiem, jeszcze dopowiem odnośnie tych podejrzeń...

Cytat

Albo Pan @hoZa pomylił osoby lub podczas ostatniego pościgu W KTÓRYM ZOSTAŁEM ZŁAPANY Pan i tak wpisał mnie w MTD. 

1. Co do przypadkowego wpisu to naprawdę nie wydaje mi się ponieważ zawsze upewniam się czy jestem na właściwym profilu w MDT aby uniknąć właśnie takich sytuacji.

2. W przypadku pościgu to totalnie odpada z racji, że ani nie było mnie na danym pościgu ani nikt nie nakazywał mi wpisywać ciebie do MDT.

Cytat

Dlatego też byłem zszokowany bo nawet wczoraj zatrzymała mnie policja na lawecie i nic nie wspomniała o wpisie... 

Co do tych słów... Wczoraj zatrzymało Ciebie SAPD (19.12.2021) a data wpisu to 05.12.2021. Wychodzi na to, że funkcjonariusze nie zobaczyli tego wpisu a nie, że go nie było. Tym bardziej, że w dniu wczorajszym nie wypisywałem żadnego notowania w MDT.

Cytat

Co do przypadkowego wpisu to naprawdę nie wydaje mi się ponieważ zawsze upewniam się czy jestem na właściwym profilu w MDT aby uniknąć właśnie takich sytuacji.

Czy aby na pewno Pan mnie z nikim nie pomylił? Bo ja na prawdę nie przypominam sobie takiej sytuacji. A jeśli mam nakaz zatrzymania automatycznie się zatrzymuje... 
Druga sprawa - Jeśli było to wpisane w MTD 5grudnia to jakim cudem na pościgu który odbył się 9grudnia oni tego nie zauważyli i dostałem tylko mandat?

Edytowane przez Wojtus.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin