Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wypadek przed Easter Tunnel

Destri
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Destri z Redakcji 4Life News. Przedstawiam wam wypadek, który miał miejsce przed tunelem Easter Tunnel

5D4B3bb.png

Dnia 06.01 do dyspozytorni wpłynęło zgłoszenie o dachowaniu pojazdu osobowego. Na miejsce została zadysponowana jednostka straży pożarnej, która przeprowadziła działania ratownicze.

5D4B3bb.png

vibmV4D.png

5D4B3bb.png

Udało mi się przeprowadzić wywiad z dowódcą akcji @stefan009, który opowiedział mi o zajściu.

5D4B3bb.png

BsYF94P.png

5D4B3bb.png

Destri: Witam, z tej strony Redaktor Destri z 4Life News. Mogę cię prosić o udzielnie wywiadu?
stefan009: Cześć, Aspirant stefan009 - San Andreas Fire Departament. Jasne

Destri: Tak więc mógłbyś powiedzieć, co tu się wydarzyło?
stefan009: To tak, po godzinie 17:00 do stanowiska kierowania wpłynęło zgłoszenie o dachowaniu samochodu osobowego przed Easter Tuner, na miejsce niezwłocznie został zadysponowany zastęp 401[SA]21. Po dojeździe zastaliśmy pojazd przewrócony na dach, jedna osoba poszkodowana w środku. Niestety na ten moment nie możemy ustalić przyczyny wypadku. Aktualnie trwa walka o życie kierowcy.

Destri: Rozumiem. Jakie działania zostały podjęte z waszej strony?
stefan009: Nasze działania polegały na zabezpieczeniu samochodu, ugaszeniu pożaru wydobywającego się z komory silnika. Przeszliśmy następnie do wydobycia poszkodowanego i dalszych działaniach związanych z zabezpieczeniem samochodu i wykonywaniu medycznych....czynności ratunkowych, które dotąd trwają.

Destri: Okej, coś jeszcze jesteś w stanie mi przekazać?
stefan009: Niestety nie, obecnie kierowca jest bez funkcji życiowych. Nieznany jest nam jego stan urazowy.

5D4B3bb.png

Strażakom udało się przywrócić funkcje życiowe poszkodowanego, a następnie przystąpili do zabezpieczenia złamania oraz rozcięć.

Po dłuższym czasie ZRM dotarł na miejsce oraz zabrał poszkodowanego do szpitala, gdzie podjęto dalsze działania.

5D4B3bb.png

Wypadki zdarzają się często oraz nie jesteśmy w stanie przewidzieć, czy to nie akurat my ucierpimy na skutek wydarzenia drogowego. Apeluję do was, aby uważać za kółkiem nie tylko w grze, a też w życiu realnym. Tym bardziej w czasie zimy, gdzie na drogach nie bywa ciekawie.

5D4B3bb.png

zAdqqoX.png

Autoryzował: @Sheeker

5wNnuaX.png

Edytowane przez Sheeker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin