Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rozgrywka na Kopalni (i nie tylko!) za pomocą pada!

ZaxxXQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was w odświeżonym poradniku,

w którym przedstawię wam,

jak zacząć korzystać z pada na kopalni oraz na pracach dorywczych.B)

1. Pobranie REWASD

Instalacja jest bardzo prosta.

Na początku będziecie mieli wersję próbną, po zakończeniu wersji próbnej możecie zapłacić za subskrypcje, bądź licencję dożywotnią (70€)

(Zawsze możecie też prześledzić Github'a;))

2. Konfiguracja

Konfiguracja jest bardzo prosta, klikacie "Dodaj profil gry".

image.png.ba2cabc37dd98fadf55c737c25623bc4.png

Nazywacie profil, jak wam się podoba i klikamy na nasz nowo utworzony profil, w moim wypadku jest to "MTA".

Gdy już wyskoczy nam nasz kontroler.↓

image.png.8d64676329606b5ab530f0433ff92fe4.png

Wybieramy po prostu przycisk, który chcemy zbindować i przypisujemy mu dany klawisz od klawiatury.↓

image.png.95cd7adcbf5ef5391b75c71454f727fe.png

Na sam koniec, gdy już wszystko sobie przypiszemy, wystarczy zastosować i cieszyć się rozgrywką na kontrolerze ;).↓

image.png.b3735b8609d066743850592312bc326b.png

**(Pamiętajcie o tym, aby zmienić w ustawieniach "Opcje gamepada" na "Klasyczne sterowanie" dzięki temu, będziemy mogli swobonie obracać kamerą)**

3. Bawcie się i testujcie!

Program daje naprawdę wiele możliwości, sam osobiście chwilę się nim pobawiłem i mam Config na pracę kuriera i jeździ mi się naprawdę przyjemnie.

Przetestowałem dziesiątki różnych programów, które działały w podobny sposób, lecz żaden nie chciał współpracować z 4LIFE, jedynie ten płatny:/.

Przykładowy Config na pracę kuriera.

Przykładowy Config na kopalnie.

Mam wielką nadzieje, że poradnik wam się spodobał, ponieważ troszkę nad nim znów posiedziałem.

Dziękuje za uwagę, zapraszam do testowania oraz zachęcam do zostawienia reakcji pod poradnikiem!

Autor: @ZaxxXQ

Edytowane przez ZaxxXQ
Aktualizacja Poradnika

• Administrator

polecam program antimicro (macie za darmo na zawsze nawet na microsoft Get Antimicro - Microsoft Store) kopalem zawsze na tym polecam :D  (nie piszcie mi na pw jeżeli coś wam nie działa, buźka ;x)

Edytowane przez EloBenc6969

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin