Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie kary na forum - PanCygan/SmiercKonfidenta ukarany przez ZbyK.gg

Cyp000
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: SmiercKonfidenta
Login w grze: PanCygan
Rodzaj kary: Zbanowanie użytkownika (perm)
Powód: Nieodpowiedni nick
Nick osoby nakładającej kare: @ZbyK.gg
Data otrzymania kary: 11.11.2021
Długość kary: 24.10.2032
Opis sytuacji: Zaczynając od początku. Pracowałem sobie na kurierze i poszedłem po obiad do kuchni na chwilę i przez ten czas gdy mnie nie było przy komputerze dostałem ostrzeżenie o zmiane nicku (i tego ostrzeżenia nie zauważyłem) po jakimś czasie dostałem następne ostrzeżenie o tej samej treści i dostałem czas 10 minut na zmianę nicku, pomyślałem sobie okej zjem sobie do końca na luzie i pojadę zmienić ten nick. Nie mijają 3 minuty i nagle ban, dopiero później przy pisaniu apelacji kolega kazał mi sprawdzić logi i dopiero się dowiedziałem że dostałem wcześniej ostrzeżenie. Później próbowałem pisać skargę na Kubula czego nie powinienem robić, byłem pod wpływem emocji że dostałem bana aż na rok przez moją własną głupotę, no i wtedy dostałem bana na forum bo próbowałem wmówić że w moim nicku nie ma nic złego.
Coś od siebie: Witam na samym wstępie chciałbym przeprosić całą administrację za moje zachowanie, niepotrzebnie ustawiłem ten nick i jeszcze chciałem na siłę udowodnić ze nie ma nic w tym złego przy czym się wykłucałem. W 100 procentach rozumiem swój błąd, rozumiem że nie wolno promować i życzyć komuś śmierci nie ważne kto to jest, Po prostu nikomu jej nie życzę. Nie wiem co mną wtedy kierowało żeby się tak zachowywać w stosunku do innych, jeszcze raz bardzo przepraszam cała administrację oraz wszystkich których uraziłem. Bardzo proszę o druga szansę ponieważ chciałbym wrócić na server znowu cieszyć się rozgrywka ze znajomymi. Obiecuje ze taka sytuacja już nigdy nie będzie miała miejsca. Pozdrawiam serdecznie Odnośniki do poprzednich apelacji:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin