Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Veito oskarżony przez |SMSA|Byastil

Byastil
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Veeito 
    Data i godzina zdarzenia: 12.02.22  18;15 
    Pełen opis sytuacji: Witam, przez wypadek wczoraj uderzyłem w pojazd którym był @Veeito, po chwili napisałem ile zapłacić za szkody, lecz gracz chciał mnie zatrzymać,     pomysłałem, że to dobry moment na pościg, po kilku minutach pościgu zobaczyłem i usłyszałem, że gracz mnie nie goni, więc po chwili wrzuciłem auto do wody, spieszyło mi się   ponieważ musiałem pojechać w jedno miejsce, napisałem do danego gracz na pm, lecz on nie raczył nic odpisać, dzisiaj wchodzę na serwer i patrzę, że mam jaila na 3 godziny i 20 minut bez żadnego powodu (który się wyświetla na czacie). Moderator SpeedPower pomógł mi i spojrzał w moje logi i nic nie ma napisane o wpisie do więzienia, żadnego loga, ani powodu. Otrzymałem jaila po PID. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  Jedyne co mam to wpis (  [2022-02-12 18:18:24] [Output] : >> Veeito [491]: no i co ) 

Ja, |SMSA|Byastil zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie, Sergeant I Veeito.

Twój wczorajszy pościg cechował się zwykłym odwalaniem, po kilku minutach postanowiłeś zwodować pojazd w Tierra Robada, jak i popełnić samobójstwo. (Wszystko zapewne jest w logach serwerowych). Podliczyłem Tobie mandat, dodatkowo pomnożyłem go x2 za zwodowanie pojazdu, jak i dodałem +40 minut za celowe zabójstwo (https://mta4life.pl/forums/topic/181020-taryfikator-więzienny/). Stąd wyszło mi 200 minut. Zasady mówią jasno, jeśli celowo się zabijesz, bądź wyjdziesz z serwera, trafisz przez PID. Tyle ode mnie.

Godzinę temu, Veeito napisał:

Uszanowanie, Sergeant I Veeito.

Twój wczorajszy pościg cechował się zwykłym odwalaniem, po kilku minutach postanowiłeś zwodować pojazd w Tierra Robada, jak i popełnić samobójstwo. (Wszystko zapewne jest w logach serwerowych). Podliczyłem Tobie mandat, dodatkowo pomnożyłem go x2 za zwodowanie pojazdu, jak i dodałem +40 minut za celowe zabójstwo (https://mta4life.pl/forums/topic/181020-taryfikator-więzienny/). Stąd wyszło mi 200 minut. Zasady mówią jasno, jeśli celowo się zabijesz, bądź wyjdziesz z serwera, trafisz przez PID. Tyle ode mnie.

Mogles chociaz odpisać, a nie przerwać pościg, tak czy siak nie moja wina.

2 godziny temu, |SMSA|Byastil napisał:

ponieważ musiałem pojechać w jedno miejsce

3 minuty temu, |SMSA|Byastil napisał:

tak czy siak nie moja wina.

Co nie jest Twoją winą? Samowolne przerwanie pościgu poprzez utopienie się jest winą FP? Zdaje mi się, że będziesz w stanie sobie na to odpowiedzieć.

Funkcjonariusz niczym nie zawinił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin