Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na KacperXU- oskarżony przez Ks.Aropinol

Ks.Aropinol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: KacperXU

Data i godzina zdarzenia: 24.02.2022 Godzina 19:51/19:55

Pełen opis sytuacji: Zabranie opłaconego pojazdu z parkingu

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

log  [2022-02-24 19:51:37] [Output] : * OpĹ‚aciĹ‚eĹ› bilet parkingowy na czas 30 minut.

SS z Parkingu Policyjnego unknown.png

12 minut temu, Ks.Aropinol napisał:

skoro opłaciłem bilet parkingowy o godzinie 19 51 a mandat został wystawiony 4 minuty później ( jak widać na ss) to jak mam to rozumieć 

Słuchaj, jeśli widzę, że pojazd jest nieopłacony przez 13 minut to go zabieram i tyle. A to, że o godzinie 19:51 kupiłeś bilet, a później "sobie zniknął" to mało mnie to obchodzi, bo to nie zależy ode mnie. 

16 minut temu, Ks.Aropinol napisał:

i poza tym nie widać godziny o której to sprawdzałeś 

Jak ma być ją widać, skoro w hudzie serwera nie pokazuje realnej godziny?

Po przeanalizowaniu logów serwerowych...

Pojazdem na parking wjechałeś o godzinie 19:37:32, natomiast opłaty dokonałeś dopiero o godzinie 19:51:37, co daje nam blisko 14 minut opóźnienia.
Cadet podjął się działań z Twoim pojazdem o godzinie 19:51:03, wówczas założył blokadę, Ty opłaty dokonałeś o 19:51:37, co daje nam blisko 34 sekundy różnicy... Nie mnie kwestionować, czy zauważyłeś, że Cadet podejmuje się działań i celowo go opłaciłeś, jednak nie miał On szans tego zauważyć.

Cadet niczym nie zawinił, wykazałeś się sprytem, który Cię zgubił, pokonały Cię logi.

Edytowane przez QumiK^,^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin