Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Unikalny wóz - Remington, 18-sty na serwerze.

KropsoN.pakujwalize
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Remington
ID: 34868
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 1k
Dodatki: progi (1122), hydraulika, felgi (1075), wydech (1127), (1125), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, bak 90 litrów oraz 1 klucz
Cena: Oferty 
Coś od siebie: Unikalna fura bo jest ich tylko 34 na serwerze, bardzo wiele z nich jest na zerowaniu lub niedostępnych. Ten jest 18 modelem na serwerze, w dodatku jednym z pierwszych aktywnych/możliwych do zakupu. Za śmieszną cene nie sprzedam + jeżeli cena mnie nie zadowoli to wleci 2.2 oraz zostanie u mnie w kolekcji.
SS’y: https://imgur.com/a/AHEzEhn

5 godzin temu, LepiKK napisał:

2.5 chce xd , 1.55kk

To że stoi za 2.5kk na giełdzie nie znaczy że tyle chce, idąc Twoim durnym tokiem rozumowania - mam wystawić za darmo? Ty to naprawdę inteligencją nie grzeszysz człowieku
Nawet jakbym chciał 2.5 i nikt nie kupi, to kwestia jakiegoś czasu i będą mi 3kk dawali tak samo jak było z Voodoo, siema

5 godzin temu, architectZzZz napisał:

flash na fiolecie + jakas doplata kurde

Fajna ofka ale mam już swojego na Malinach, wolałbym gotówkę. 
Oferta na serwerze 2kk od @Bombel15 oraz 2.1kk po sell od @Jasiekk, także dalej dalej

3 godziny temu, LepiKK napisał:

Siema ( 2.05kk na teraz)

Oferta nawet git, ale jeszcze brakuje, za 2.2 bez nitra już dawali po 3 a nawet 3.5kk XD

Edytowane przez KropsoN

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin