Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika shvky, oskarżony przez Veilo

Veilo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Veilo
Nick osoby oskarżonej:  shvky
Powód napisania skargi: Z grubsza powodem napisania skargi jest "wystawienie mandatu w nieodpowiedniej sytuacji i oddanie auta na pp"

A więc po wejściu na serwer i zaznajomieniem się z moimi autami i ich lokalizacją zauważyłem że jeden z moich aut jest na PP, co mnie bardzo zdziwiło. Gdy podjechałem na PP zauważyłem taką notatkę.. [ dowód drugi ss nizej], auto zostało zakwalifikowane jako auto porzucone i wystawiony mandat w wysokości 500pln. Nic by nie było w tym dziwnego gdyby nie fakt że auto stało na wyznaczonym miejscu do parkowania [ The Strip, pasy zaliczane do wyłączonych z ruchu] i nie przypominam sobie abym to auto ruszał. Na dowodzie pierwszym od pracownika można zauważyć że auto stało pod przechowalnią pojazdów w Lv bez hamulca ręcznego i co najdziwniejsze było nieużywane od 11 dni. Wątpię aby w codziennej rozgrywce auto bez ręcznego stało sobie "wolno" 11 dni. Dam sobie rękę uciąć że auto stało w nie naruszonym stanie w tym samym miejscu i dziwnym trafem tepneło się pod przecho [ posiadam nagranie z 15.03.2022 gdzie widać jak mijam owe auto. Niestety tylko z tego dnia mam dowód]. Pracownik po zaznajomieniu się z informacją jaka mu wyskoczyła i nie zgadzającymi się faktami mógł wezwać po prostu członka administracji aby wrzucił auto do przecho bo dlaczego ja mam ponieść karę za to że moje auto padło ofiarą błędu lub zabawy kogoś.
Dowody: Pierwszym dowodem jest SS pracownika który został mi przedstawiony.

1.https://imgur.com/KDucn4z

Drugim dowodem jest SS z parkingu policyjnego

1.https://imgur.com/a/CCpF2Lr

Trzeci dowód nagranie z 15.03.2022 gdzie widać owy pojazd gdy jeszcze stoi na miejscu.

1.https://imgur.com/a/5kxCRBK

Witam, z tej strony Adept shvky z frakcji San Andreas Road Assistance, przemierzając wczoraj ulice Las Venturas, zauważyłem, że przy przechowywali stoi pojazd bez kierowcy, więc bezzwłocznie się zatrzymałem, sprawdziłem, nigdzie gracza nie było w pobliżu. Pojazd w dodatku miał spuszczony ręczny, kto wie, może zapomniałeś zaciągnąć? Może ktoś za pomocą 'suszarki' zdjął ci ręczny, dostęp do suszarki ma tylko frakcja SARA, SAPD oraz administracja, ja wykonywałem tylko swoją pracę, w oddali było widać premiera, który też był porzucony, może ktoś się bawił suszarką i zdjął ręczny(wszystko jest na pewno w logach serwerowych), z wielką świadomością mogę powiedzieć, że na pewno nie byłem to ja. Screena nie musze już przedstawiać, ponieważ wysłałem ci go w wiadomości prywatnej, oraz sam go tutaj użyłeś. 
Pozdrawiam, 
shvky

Pojazd został odholowany poprawnie, a co do ręcznego to po sprawdzeniu logów przez jednego z naszych moderatorów wynika, że ani wczoraj ani dzisiaj nie został zaciągany/spuszczany ręczny w Twoim pojeździe za pomocą suszarki. Może jakiś błąd lub ktoś zwolnił Ci ręczny już wcześniej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin