Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Mietek* , oskarżony przez przemokoks

przemokoks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: przemokoks
Nick osoby oskarżonej: @Mietek'
Powód napisania skargi: Stałem sobie grzecznie pod urzędem ls i byłem zw po wode bo mi się skończył gdy przyszedłem znalazłem się na środku drogi. Gracz Mietek* postanowił że mi ściągnie ręczny i przepcha auto an parking gdy w nim siedziałem. od kiedy pracownik sara może takie coś robić?  Wiem z doświadczenia że tak nie wolno robić graczom będącym w aucie. Na nagraniu wszystko widoczne całe zajście.
Dowody:  

Edytowane przez przemokoks

Witam, więc wypowiem się szybko bo już późno, jeździłem sobie patrząc na różne auto no to co robi pracownik SARA i widzę pojazd stojący i moim zdaniem nieodpowiednio zaparkowany. Pisałem do gracza jak widać na filmie i nikt nie odpisywał nawet jego znajomi którzy byli obok. Więc postanowiłem przepchnąć auto na parking no i jakiś randomowy gracz blokował mi auto, więc poprosiłem żeby się przesunął i dalej pchałem no i ten gracz zaczął mi pomagać bez mojej prośby i gdy podbiegł przepchnął mnie i zbagowałem przypadkiem auto gracza. Może i jest to moja wina bo nie powinienem spuszczać ręcznego gdy ktoś w nim siedział ale jestem dopiero 3dni w tej frakcji, nadal się uczę i nie jestem jeszcze we wszystkim obeznany. Ale auto nie zostało w jakim kolwiek stopniu uszkodzone tylko zaistniała taka nie fajna sytuacja za którą oczywiście przepraszam gracza. Mogę ponieść wszelkie konsekwencje tej sytuacji. Czekam na werdykt zarządu.

11 minut temu, Mietek' napisał:

Witam, więc wypowiem się szybko bo już późno, jeździłem sobie patrząc na różne auto no to co robi pracownik SARA i widzę pojazd stojący i moim zdaniem nieodpowiednio zaparkowany. Pisałem do gracza jak widać na filmie i nikt nie odpisywał nawet jego znajomi którzy byli obok. Więc postanowiłem przepchnąć auto na parking no i jakiś randomowy gracz blokował mi auto, więc poprosiłem żeby się przesunął i dalej pchałem no i ten gracz zaczął mi pomagać bez mojej prośby i gdy podbiegł przepchnął mnie i zbagowałem przypadkiem auto gracza. Może i jest to moja wina bo nie powinienem spuszczać ręcznego gdy ktoś w nim siedział ale jestem dopiero 3dni w tej frakcji, nadal się uczę i nie jestem jeszcze we wszystkim obeznany. Ale auto nie zostało w jakim kolwiek stopniu uszkodzone tylko zaistniała taka nie fajna sytuacja za którą oczywiście przepraszam gracza. Mogę ponieść wszelkie konsekwencje tej sytuacji. Czekam na werdykt zarządu.

Nie rozumiem po co  ścigasz  ręczny w pojeździe w którym siedziałem co innego jak bym stał obok pojazdu to fakt okey zgodze sie ściągasz ręczny i  chcesz przepchać na parking ale sory błędy błędami ale tak się nie robi.

Mogę się zgodzić iż jest to moja wina i ta sytuacja zaistniała przezemnie, lecz jak pisałem do ciebie i ty byłeś na ,zw, a twoi koledzy byli i się patrzyli mogli mnie poinformować że jesteś afk to bym postał i poczekał na twoi powrót a gdy  w aucie są 2 osoby i żadna nie odpisuje pomyślałem że robicie to na złość i dlatego tak postąpiłem. Jedyne co mogę zrobić to jeszcze raz przeprosić i czekać na odpowiedź.

41 minut temu, Mietek' napisał:

Mogę się zgodzić iż jest to moja wina i ta sytuacja zaistniała przezemnie, lecz jak pisałem do ciebie i ty byłeś na ,zw, a twoi koledzy byli i się patrzyli mogli mnie poinformować że jesteś afk to bym postał i poczekał na twoi powrót a gdy  w aucie są 2 osoby i żadna nie odpisuje pomyślałem że robicie to na złość i dlatego tak postąpiłem. Jedyne co mogę zrobić to jeszcze raz przeprosić i czekać na odpowiedź.

Ale  oni nie muszą ci pisać że jestem np na zw nie należy to do ich obowiązku i musisz sobie to uświadomić  że człowiek uczy się na błędach.

Edytowane przez przemokoks

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin