Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Ksiadz_Natan - oskarżony przez versun

milicja123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Ksiadz_Natan
    Data i godzina zdarzenia: Około godziny 20:30 dnia 29.03.2022
    Pełen opis sytuacji: Witam, wiec tak. Jezdziłem sobie autostradą LV i nagle Funkcjonariusz Ksiadz_Natan Nakazał mi się zatrzymać. Wtedy akurat spieszyło mi się na mecz Polski, więc zależało mi na szybkiej ucieczce, więc odpaliłem nitro w swoim bolidzie i zacząłem uciekać autostradą, kiedy zobaczyłem, że nikogo nie ma za mną, postanowiłem wjechać w miasto, gdzie jest duże zaludnienie. Minęło na oko z 5 minut od ucieczki, była cisza to pomyślałem, że to już koniec pościgu, więc udałem się do przechowywalni pojazdów, wsadziłem pojazd i wyszedłem z serwera, by zdążyć na mecz. Około godziny 23:20 wchodzę na serwer i widzę, że znajduje się w więzieniu. Na dowodzie widać, że w powodzie jest napisane,''Odmowa przyjęcia mandatu, schowanie auta do przechowywalni, relog''. Zgadzam się ze schowaniem auta do przechowywalni, bo myślałem, że już po pościgu ale żadnego mandatu nie odmawiałem a z tego co wiem, relog to nie jest wyjście z serwera tylko wyjście i ponowne wejście. Pozdrawiam.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 2022-03-29 20:37:28> WIĘZIENIE Ksiadz_Natan aresztował PID 58141 na 134 m. Powód: Odmowa przyjęcia mandatu, schowanie auta do przechowywalni, relog.

Edytowane przez versun
Jakieś drobne poprawki ortograficzne.

Uszanowanie Police Officer III Ksiadz_Natan

To może zacznę od początku, powodem Twojego zatrzymania nie było to 

22 godziny temu, versun napisał:

Jezdziłem sobie autostradą LV i nagle Funkcjonariusz Ksiadz_Natan Nakazał mi się zatrzymać.

powodem zatrzymania było Twoje wyskakiwanie na rozjazdach przy autostradzie, czym stwarzałeś zagrożenie w ruchu drogowym. Co do dalszych działań pościgowych, to dowodził nimi Officer @AngelOfDeath, podczas gdy trwały jeszcze poszukiwania Twojej osoby, jeden z uczestników pościgu zauważył że opuściłeś serwer, również za te Twoje skoki i odwalanie była wydana zgoda, aby sprawdzić Cię w MDT, które pokazało że pojazd znajduje się w przechowalni. Officer dowodzący nakazał mi podliczyć Ci mandat, doliczyć 40 minut za wyjście z serwera, plus minuty razy dwa z mandatu bo schowałeś auto. Mandat wyszedł 4700 PLN, co daje 47 minut, suma minut po podliczeniu to 134. Z mojej strony nie widzę tu żadnego błędu, czekam na decyzję ES.

No dobra niech będzie jazda po lv i skok na rozjedzie. Tak czy siak według mnie ten mandat był strasznie naciągany jednak to nie było takie perfidne wrzucenie auta do przechowywalni i wyjście z serwera, a wyszedłem z serwera bo myślałem, że już koniec pościgu, ponieważ przez 5 minut nie mogliście mnie znalezć. Nie wiedziałem, że po 5 minutach od ucieczki może jeszcze trwać pościg, ale niech będzie jeżeli tak to liczycie to spoko. 

43 minuty temu, Ksiadz_Natan napisał:

również za te Twoje skoki i odwalanie

a widziałeś żebym odwalał, widziałeś, że skoczyłem sobie raz na rozjezdzie

Jednak to jest trochę słabe, że nie można wyjść z serwera bo nie wiadomo czy dalej trwa pościg, a jak się wyjdzie to inaczej 140 minut więzienia, powinien ktoś pisać, że koniec pościgu czy cokolwiek.

Edytowane przez versun

Popraw wzór, zamieść dowody, które pokryją się z opisem sytuacji.

Funkcjonariusz ostatni raz nakazał Ci się zatrzymać o godzinie 20:27:11, serwer opuściłeś o godzinie 20:30:40.
Można powiedzieć, że trochę nam do 5 minut brakuje... Jak się to stało?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin