Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Motyw 4Life by SzariQ

SzariQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka

Dostałem parę wiadomości od osób w celu dania linka ponieważ wygasł do stylu który kiedyś zrobiłem i postanowiłem się nim podzielić, starego stylu nie mogłem znaleźć na dysku więc postanowiłem zrobić "odświeżoną" wersję starego stylu i mam nadzieję, że niektórym osobom przypadnie do gustu. Całość nie jest w 100% dopracowana i prawdopodobnie wprowadzone zostaną drobne poprawki o których będę informował.

Prezentacja stylu:

Link do pobrania:

Instrukcja instalacji:

Spoiler

1. Wchodzimy w główny folder MTA (prawy przycisk myszy na ikonę mta, po czym klikamy "Otwórz lokalizację pliku"

2. Otwieramy pobrany plik

3. Następnie folder cgui przenosimy do folderu MTA, natomiast folder 4Life przenosimy do folderu skins

4. Włączamy grę

5. Przechodzimy do Ustawień gdzie wchodzimy w kategorię Interfejs gdzie zmieniamy styl na wgrany styl 4Life

6. W tym samym miejscu co w punkcie 5. zmieniamy również język na Angielski (gdy nie zmienimy języka na Angielski grafiki w głównym menu nie zostaną zmienione, postaram się to naprawić)

7. Wchodzimy na 4Life i cieszymy się grą.

Mam nadzieję, że ów styl wpadnie wam w oko i będziecie z niego korzystać. Pozdrawiam z rodzinką i życzę miłego dnia/wieczoru! :D

Edytowane przez SzariQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin