Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na .Wojtus, Daxsik - oskarżony przez Biskup.rokpoi

Biskup.rokpoi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @.Wojtus @Daxsik.
    Data i godzina zdarzenia: 18.04.2022 godzina 18
    Pełen opis sytuacji: Witam skargę piszę z powodu tego że funkcjonariusze albo nie potrafią albo nie wiedzą jak się robi rp. Zaczęło się od tego że zaczęli mnie gonić przy czym funkcjonariusz @.Wojtus prawie mnie potrącił celowo. Później zaczął się pościg za mną (uciekałem na pieszo XD). Funkcjonariusze nie potrafili sobie poradzić ze mną nie wiem dlaczego najprawdopodobniej brak jakiejkolwiek umiejętności jest tego przyczyną. Gdy już zostałem złapany funkcjonariusz @Daxsik. nie napisał przez /me nic o tym że mnie zapiął w kajdanki. Później gdy dostałem już do ręki mandat to niestety nie mogłem się podpisać na bloczku ponieważ byłem zakuty jednak funkcjonariusz @.Wojtus stwierdził że mam na tyle swobody że mogę. Tłumaczyłem jemu że nie jednak gdy już czas się skończył to wziął mnie do więzienia i gdy tłumaczyłem mu jak powinno wyglądać rp to on odpowiedział na to ,,Nie będę z Tobą dyskutować'' co jest dobrym znakiem że zabrakło mu argumentów. To tyle mam nadzieje że kara ich nie ominie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://streamable.com/ytiuv8 https://streamable.com/bukq2n https://streamable.com/s2opm4

Uszanowanie, Police Officer I .Wojtus z S.A. Police Departament.

Sytuacja zaczęła się od tego, iż wchodziłeś na radiowóz, funkcjonariusz Daxsik. nakazał ci z niego zejść, zrobiłeś to po czym wróciłeś na pojazd (wielka szkoda, że przycinając nagranie tego nie uwzględniłeś). W tym momencie wraz z Daxsik. rozpoczęliśmy gonitwę za tobą. W celu udaremnienia ci ucieczki chciałem potrącić cię radiowozem, co się nie udało, kontynuowaliśmy pieszo. Następnie gdy wbiegłeś na górę, ja wraz z pojazdem zostałem na dole, a mój patrolowy towarzysz Daxsik. udał się za tobą. Po chwili sprowadził cię do radiowozu, gdzie rozpoczęliśmy proces legitymowania. Pod koniec poinformowałem cię o kwocie mandatu oraz 30 sekundach na decyzję, po tym wystawiłem mandat. Nie przyjąłeś co oznaczało odmowę. Podjechaliśmy pod więzienie, gdzie poinformowałeś mnie oraz Daxsik., że z naszej strony odczułeś 0RP, oraz czy potrzebujemy skargi [Biskup.rokpoi [18]: (( 0 rp z waszej strony chcecie skarge?))]. Nie podejmowałem się wymiany zdań z Twoją osobą, ponieważ nie miałem zamiaru dyskutować z graczem, który jedyne "RP" jakie odegrał podczas zdarzenia to podanie dokumentów, a od nas oczekiwał rozbudowanej akcji RolePlay. Na przyszłość, jeśli chciałbyś przystąpić do odgrywania RP, zalecam zapoznanie się z zasadami RolePlay'u.

To wszystko z mojego punktu widzenia, myślę że wszystko zostało wyjaśnione.

@Daxsik.

A nie uważasz że próba potrącenia mnie to była lekka przesada? A co do sprawy z tym mandatem to sam napisałeś /me podaje bloczek mandatowy czy coś takiego więc jak miałem nie odegrać RP w takiej sytuacji?

Edytowane przez Biskup.rokpoi

Błędny wzór, dowody mówią aż nadto.
Wszystko, co na nich przedstawiłeś, to brak jakichkolwiek zasad RP, mimo wszystko na końcu wymagasz realistycznie odegranego wystawienia mandatu? Hipokryzja?

15 godzin temu, Biskup.rokpoi napisał:

najprawdopodobniej brak jakiejkolwiek umiejętności jest tego przyczyną.

Są to Twoje spekulacje, jednak jednego jestem pewien - Ty nie jesteś osobą w żadnym stopniu kompetentną, do oceniania takich rzeczy.

Na przyszłość - więcej pokory w skargach, w zachowaniu na serwerze. Wydaje mi się, że wówczas żaden z nas nie będzie musiał tracić swojego cennego czasu.

Edytowane przez QumiK^,^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin