Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na QumiK^,^ - oskarżony przez ireneusz_ormo997

lil_irekormo63
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @QumiK^,^
    Data i godzina zdarzenia: 24.04 okolo 19:30
    Pełen opis sytuacji: Napisałem skarge na milicjanta @HeBe i gracz @QumiK^,^ źle rozpatrzył skarge ponieważ dowody nic nie wnoszą i ja chce miec pokazane gdzie ja niby umarłem dlatego czekam na dowod ze umarłem.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Ja, nitro  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Jesteś poważny? W swojej poprzedniej skardze zasypałeś mnie falą fałszywych informacji, m.in:

2 godziny temu, ireneusz_ormo997 napisał:

że szrek sie zabił a tak naprawde uciekł i sie nie zabił i dali mu jail 

49 minut temu, ireneusz_ormo997 napisał:

jakie celowe zabicie jak ja go autem zgarnałem auto zostalo zwodowane a my podstawionym autem ucieklismy

Teraz piszesz na mnie skargę? Masz jakikolwiek honor, żeby przyznać się do czynu?

Na Twoich "pseudo" dowodach, które zamieściłeś w poprzedniej skardze: https://imgur.com/a/tivslRs widać, że pościg toczył się ( w okolicach starego spawnu Los Santos ) o godzinie 18:01, na dowodzie F-usza @SoBcZi.* widać, że pojazd został zwodowany o godzinie 18:02 https://imgur.com/a/QbGLpIq, funkcjonariusze mieli prawo myśleć, że się zabliście, słusznie doliczyli minuty, ponieważ obejmują one również celowe wyjście z serwera, finalnie - o godzinie 18:02:40 Gracz szrekk opuścił serwer.

Jeśli zamierzasz nadal cwaniakować - nie próbuj tego ze mną...

1 minutę temu, ireneusz_ormo997 napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

Jeśli zamierzasz nadal cwaniakować - nie próbuj tego ze mną...

Ale kim ty jestes cwaniaczku.

Skończ i oszczędź sobie wstydu.... Kolejne skargi, z fabrykowanymi na potrzebę skargi dowodami zakończą się skargą na Twoją osobę, żegnam.

Edytowane przez QumiK^,^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin