Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Cekol - oskarżony przez Biskup.rokpoi

Biskup.rokpoi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Cekol
    Data i godzina zdarzenia: 18.05.2022 około 18 godzina
    Pełen opis sytuacji: Witam sytuacja jest dosyć prosta. Pewien nowy gracz nie wiedział jak dać prawo jazdy funkcjonariuszowi, podszedłem i napisałem jak się podaje prawo jazdy jednak zostałem strzelony przez funkcjonariusza Cekol i zawinięty do więzienia. Funkcjonariusz najprawdopodobniej ma już problem do mnie od dawna wraz z funkcjonariuszem yeeciok i za byle co starają się mnie wsadzić do więzienia. Kiedyś funkcjonariusze już mieli sprawę ze mną za śledzenie mnie podczas służby i myślę że nic do niego nie dotarło ( do cekola). Tutaj nagrania aby przypomnieć sytuacje https://imgur.com/a/8Pelx9B https://imgur.com/a/sRMXwX7 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Tutaj nagranie z dzisiejszego zdarzenia https://imgur.com/a/DRKyYsC

Witam, Police Officer II Cekol z San Andreas Police Department.

Spróbuję bardziej szczegółowo objaśnić sytuacje jaka zaszła obok przechowywalni Los Santos.

Będąc patrolem jednoosobowym podjąłem próbę zatrzymania pojazdu ze względu na popełnione przez kierowce wykroczenie. Gdy przedstawiłem się kierowcy nadjechałeś Ty po czym natychmiastowo zacząłeś mi utrudniać wykonywane czynności, stałeś przy mnie, pisałeś jakieś rzeczy i próbowałeś mnie prowokować. W pierwszej kolejności przed użyciem ŚPB nakazałem Ci odejść oraz przeparkować pojazd.

Spoiler

[2022-05-18 17:56:09] [Output] : Cekol [112]: A Ty odejdź
[2022-05-18 17:56:12] [Output] : Biskup.rokpoi [228]: ok
[2022-05-18 17:56:23] [Output] : Wykonano zrzut ekranu: 'C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\screenshots\mta-screen_2022-05-18_17-56-23.png'
[2022-05-18 17:56:26] [Output] : Cekol [112]: Przeparkujesz?
[2022-05-18 17:56:31] [Output] : Biskup.rokpoi [228]: cejot

W logach widnieje też godzina oraz minuta obalenia oskarżyciela, jeśli rozpatrująca skargę osoba będzie wymagała owego loga, mogę go również dostarczyć.

Doceniam to iż chciałeś pomóc graczowi, lecz pamiętaj że to ja przeprowadzałem zatrzymanie, nie Ty.
Myślę że log ten objaśnia wszystko.

Pragnę napomknąć iż nagranie zostało przycięte, i nie widać początku zatrzymania, przyjazdu oskarżyciela oraz jego utrudniania.
Myślę że ja, jako officer SAPD działałem w zgodzie ze wszelkimi procedurami oraz regulaminami wewnętrznymi.

4 minuty temu, Cekol napisał:

Gdy przedstawiłem się kierowcy nadjechałeś Ty po czym natychmiastowo zacząłeś mi utrudniać wykonywane czynności, 

W jaki sposób utrudniałem ci wykonywanie czynności? 

5 minut temu, Cekol napisał:

Gdy przedstawiłem się kierowcy nadjechałeś Ty po czym natychmiastowo zacząłeś mi utrudniać wykonywane czynności, stałeś przy mnie, pisałeś jakieś rzeczy i próbowałeś mnie prowokować. 

Jakie czynności robiłem? Jakie rzeczy pisałem aby cię sprowokować? 

Chciałem jeszcze dodać to że funkcjonariusz doliczył mi minuty w więzieniu za zatrzymanie się w niedozwolonym miejscu. Pierwszy raz słyszę że za takie coś jest więzienie.

[2022-05-18 18:01:12] [Output] : Cekol [112]: Niewykonywanie poleceń funkcjonariusza oraz zatrzymywanie się w miejscu niedozwolonym

Błędny wzór, FP wyjaśnił.

3 godziny temu, Cekol napisał:

Witam, Police Officer II Cekol z San Andreas Police Department.

Spróbuję bardziej szczegółowo objaśnić sytuacje jaka zaszła obok przechowywalni Los Santos.

Będąc patrolem jednoosobowym podjąłem próbę zatrzymania pojazdu ze względu na popełnione przez kierowce wykroczenie. Gdy przedstawiłem się kierowcy nadjechałeś Ty po czym natychmiastowo zacząłeś mi utrudniać wykonywane czynności, stałeś przy mnie, pisałeś jakieś rzeczy i próbowałeś mnie prowokować. W pierwszej kolejności przed użyciem ŚPB nakazałem Ci odejść oraz przeparkować pojazd.

Ukryj zawartość

[2022-05-18 17:56:12] [Output] : Biskup.rokpoi [228]: ok
[2022-05-18 17:56:23] [Output] : Wykonano zrzut ekranu: 'C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\screenshots\mta-screen_2022-05-18_17-56-23.png'
[2022-05-18 17:56:31] [Output] : Biskup.rokpoi [228]: cejot

W logach widnieje też godzina oraz minuta obalenia oskarżyciela, jeśli rozpatrująca skargę osoba będzie wymagała owego loga, mogę go również dostarczyć.

Doceniam to iż chciałeś pomóc graczowi, lecz pamiętaj że to ja przeprowadzałem zatrzymanie, nie Ty.
Myślę że log ten objaśnia wszystko.

Pragnę napomknąć iż nagranie zostało przycięte, i nie widać początku zatrzymania, przyjazdu oskarżyciela oraz jego utrudniania.
Myślę że ja, jako officer SAPD działałem w zgodzie ze wszelkimi procedurami oraz regulaminami wewnętrznymi.

Ponadto - zostałeś upomniany oraz ponownie zapytany:

Finalnie - minuty otrzymałeś za zupełnie inne rzeczy, co FP wyjaśnił podczas rozmowy.

3 godziny temu, Biskup.rokpoi napisał:

sprawę ze mną za śledzenie mnie podczas służby

Nie ma to nic wspólnego ze sprawą, ponadto - udostępniłeś gronu Graczy informacje poufne, pokroju chatu frakcyjnego, kreatywnie... Zarząd SARA również zostanie o tym poinformowany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin