Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Co Cie wkurza na serwerze?

hoopak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie pomyślałem, że brakuję trochę tematu, gdzie można by oddać się naszej narodowej dyscyplinie - narzekaniu. No więc jest :D. Co Was wkurza?

Mnie wkurzają obecnie kilka rzeczy. Pierwsza - przewrażliwienie niektórych na słowo "psiarnia" albo "pały".  Według mnie, zwłaszcza na CB radiu, ale w sumie i ogólnie, nazywanie policji "psiarnią" czy "pałami" nie powinno być karane "odgórnie", przez support/administrację, a przez SAPD jeśli zauważą/usłyszą (mandacik). Określenia te, zwłaszcza znając kulturę CB, są bardzo łagodne, a i w języku potocznym są używane powszechnie. Nie ma sensu chyba być świętszym od papieża, a i RP by zyskało na sugerowanym podejściu...

Druga, ważniejsza, kompletny bałagan jeśli chodzi o regulaminy i, nazwijmy to, stan prawny. Nie ma żadnego spójnego dokumentu regulującego grę na serwerze, kary są robione wedle "widzimisię" supporterów/adminów. Regulamin premium jest dziurawy jak ser szwajcarski i tak na prawdę nawet nie chroni tyłków właścicieli, co powinno być jego głównym zadaniem. Przez to, zwłaszcza zaczynając, nie wiadomo tak na prawdę nic odnośnie zasad gry. Sugerowałbym poprawę stanu rzeczy poprzez stworzenie jednego, spójnego (i zarąbiście długiego) dokumentu - mogę w tym pomóc w wolnym czasie

Trzecia - powiedzcie mi, w którym systemie prawnym apelację od nałożonej kary rozpatruje osoba, która ją nadała? Kojarzy mi się jeden, dla zwycięzcy mini-konkursu pietruszka ;)

No, trochę z kija spuściłem, ktoś jeszcze? Tylko pamiętać - kulturalnie i chociaż w miarę merytorycznie proszę  :D

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin