Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Cekol - oskarżony przez zabijucz

zabijucz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: Nie stosowne zachowanie

Nick funkcjonariusza: Cekol
 Data i godzina zdarzenia:2022-06-11 19:23:09
 Pełen opis sytuacji: Podczas pościgu gracza @lilpikusi jechałem przed nim/ za nim gdy sapd rozstawiło kolczatki gracz Lilpikusi przebił wszystkie opony i postanowiłem ze niech przesiądzie się w auto które aktualnie użytkowałem (sultan) samochód ale zostałem zablokowany radiowozem wiec, gracz dostałem bronią ''paralizującą''następnie został złapany po złapaniu gracza postanowiłem zaparkować na chodniku. Po minięciu kilku sekund zostałem zabity
 razem z graczek DoomBocik który siedział razem ze mną w samochodzie 2 opony tylnie zostały przebite oraz auto ''wybuchło''. Po wybuchu, bez mojej zgody postanowi przeteleportować moje auto do przechowalni.
 Kolega z którym rozmawiałem w tym momencie na platformie discord powiedział mi ze przeteleportowano mi auto do przechowalni (bez mojej zgody) wiec postanowiłem pojechać w miejsce wcześniej przedstawione
 i spytać się jaki był powód (wybuchu auta) lecz dostałem śmieszną odpowiedz która jest zamieszczona w log powyżej. chciałbym dostać rekompensatę za przebite opony które wynosi 2400zl za naprawę
 oraz mój prywatny czas na naprawę pojazdu nie będę liczyl. Proszę o odpowiednie ukaranie graczy bez podstawnego rozstrzelania mnie oraz ''zmasakrowania'' auta.

Sapd które pamiętam  ze brały udział w pościgu to: Linshi, Cekol
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:
[2022-06-11 19:20:59] [Output] : *MEGAFON* (Cekol): Odłącz się od kordonu pościgowego, w przypadku nie wykonania poleceń zostaniesz staranowany lub ostrzelany!
[2022-06-11 19:21:10] [Output] : *MEGAFON* (Cekol): Odłącz się od kordonu pościgowego, w przypadku nie wykonania poleceń zostaniesz staranowany lub ostrzelany!
[2022-06-11 19:23:09] [Output] : zabijucz [237]: ???
[2022-06-11 19:23:44] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a na strefę DM.
[2022-06-11 19:24:21] [Output] : zabijucz [237]: przecho
[2022-06-11 19:24:35] [Output] : zabijucz [237]: albo nie wyjazd z ls
[2022-06-11 19:24:37] [Output] : zabijucz [237]: w strone sf
[2022-06-11 19:24:39] [Output] : zabijucz [237]: na most
[2022-06-11 19:25:22] [Output] : zabijucz [237]: gdzie moje auto?
[2022-06-11 19:25:45] [Output] : Linshi [291]: moĹĽliwe ĹĽe w przecho
[2022-06-11 19:25:49] [Output] : Linshi [291]: bo wybuchło
[2022-06-11 19:25:58] [Output] : zabijucz [237]: z jakiego powodu jest w przecho?
[2022-06-11 19:26:18] [Output] : Linshi [291]: bo był wrak, zdaje mi się że trzeba wytepać do przecho żeby móc ponownie używać

[2022-06-11 19:29:21] [Output] : >> Cekol [143]: ktory policjant mi fury wsadzil?
[2022-06-11 19:29:52] [Output] : << Cekol [143]: wszyscy

SS: https://imgur.com/a/NkV8eRt

Ja, zabijucz zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez zabijucz
Poprawa skargi

Witam, Police Officer III Cekol z San Andreas Police Department.

Podczas uczestniczenia w działaniach pościgowych taranowałeś jednostki SAPD i znacznie utrudniałeś pościg, gdy złapaliśmy ściganego LilPikusi, przyjechałeś Ty oraz postanowiłeś się kręcić w okolicy, też stałeś blisko mnie, wtedy po rozpoznaniu twojego pojazdu, oraz skojarzeniu go z tym pojazdem który nas taranował (stwarzał umyślne zagrożenie dla życia i zdrowia funkcjonariusza oraz osób postronnych), mając również stu procentową pewność że to Ty, dowodzący podjął decyzję o ostrzale w twoim kierunku. Wybuch pojazdu jest czystym błędem gry.

Dodam jeszcze że moja odpowiedź

Cytat

[2022-06-11 19:29:21] [Output] : >> Cekol [143]: ktory policjant mi fury wsadzil?
[2022-06-11 19:29:52] [Output] : << Cekol [143]: wszyscy

nie mija się z prawdą, ponieważ wtedy każdy prowadził ostrzał w twoim kierunku, również ja.

Myślę że od tej pory wszystko stało się klarowne, mam nadzieję że przez zaistaniałą sytuację zrezygnujesz w przyszłości z taranowania kordonu pościgowego.

Jestem pewny że działałem w zgodzie z wszelkimi zasadami oraz regulaminami wewnętrznymi frakcji.

Pozdrawiam.

17 godzin temu, Cekol napisał:

Witam, Police Officer III Cekol z San Andreas Police Department.

Podczas uczestniczenia w działaniach pościgowych taranowałeś jednostki SAPD i znacznie utrudniałeś pościg, gdy złapaliśmy ściganego LilPikusi, przyjechałeś Ty oraz postanowiłeś się kręcić w okolicy, też stałeś blisko mnie, wtedy po rozpoznaniu twojego pojazdu, oraz skojarzeniu go z tym pojazdem który nas taranował (stwarzał umyślne zagrożenie dla życia i zdrowia funkcjonariusza oraz osób postronnych), mając również stu procentową pewność że to Ty, dowodzący podjął decyzję o ostrzale w twoim kierunku. Wybuch pojazdu jest czystym błędem gry.

Dodam jeszcze że moja odpowiedź

nie mija się z prawdą, ponieważ wtedy każdy prowadził ostrzał w twoim kierunku, również ja.

Myślę że od tej pory wszystko stało się klarowne, mam nadzieję że przez zaistaniałą sytuację zrezygnujesz w przyszłości z taranowania kordonu pościgowego.

Jestem pewny że działałem w zgodzie z wszelkimi zasadami oraz regulaminami wewnętrznymi frakcji.

Pozdrawiam.

W jaki sposób mogłem wam zagrażać stojąc po drugiej stronie ulicy? Aco do mojej jazdy i ,,taranowania'' to mam dosyć krótki filmik jak wyglądała moja jazda przez wiekszy czas poscigu

Nagranie: https://www.szybkiplik.pl/cBhNhFSG3U

Wszystkie dowody przedstawione w skardze nie pokrywają się z pełnym opisem sytuacji...

Byłeś niejednokrotnie informowany o nakazie odłączenia się, co ignorowałeś. Nie możesz mieć tutaj pretensji do funkcjonariuszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin