Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Pracownikiem kubereka.rar

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Redaktor @Piko0412 z Redakcji 4Life News. Chciałbym Was zaprosić do przeczytania wywiadu z Pracownikiem @kubereka.rar.

5D4B3bb.png
img%5D
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

K - @kubereka.rar

5D4B3bb.png

P: Witam, z tej strony Redaktor z 4Life News, czy jesteś chętny na udzielenie wywiadu na swój temat?
K: Uszanowanko, z tej strony Pracownik kubereka z San Andreas Road Asisstance, chętnie udzielę Ci wywiadu.

P: Może byś przedstawił się naszym czytelnikom? Niech wiedzą z kim mają styczność.
K: Jestem Kuba mam 14 lat. Mieszkam w województwie wielkopolskim w małym mieście pod Poznaniem. Moim głównym zainteresowaniem jest motoryzacja, a kiedyś straż pożarna. Jeżdżę na hulajnodze wyczynowo, robiąc różnego typu sztuczki. Lubię również grać na komputerze, głównie w MTA i Fifkę. Lubię spotkania ze znajomymi, sam proponuje je często, nawet gdy pogoda nie dopisuje, a gdy mi zaproponuje owe, wkładam buty i lecę na spotkanie. Od dziecka uwielbiam piłkę nożną i koszykówkę. W przyszłości planuję do jakichś służb mundurowych, do jakiej jeszcze nie wiem, ale chce pomagać i przy tym się dobrze bawić. Lubię poznawać nowe osoby na żywo, a także w internecie. Moim jednym z większych marzeń jest odwiedzenie dwóch państw, Stanów Zjednoczonych oraz Arabii Saudyjskiej. Gram również w Pokemon GO i inne gry związane z pokemonami.

P: Wspomniałeś o służbach mundurowych. Nie wiesz, do której chciałbyś pójść. Nie masz żadnych bardziej i mniej lubianej służby?
K: Wszystkie lubię tak samo, jednak chyba najbardziej ciągnie mnie do Straży Pożarnej lub Policji.

P: Obecnie jesteś na serwerze 4Life we frakcji San Andreas Road Assistance. Czemu akurat ta, a nie inna?
K: Od początku serwera właśnie przypadła mi do gustu, podoba mi się w główniej mierze RP i myślę, że to ten najgłówniejszy powód, dlaczego akurat jestem tutaj.

P: Rozumiem, lecz nie planowałeś dostać się do służb mundurowych na serwerze?
K: Byłem we frakcji San Andreas Fire Department, z której odszedłem po chwili między innymi z powodu braku czasu.

P: Kiedy byłeś w tej frakcji i na jakim stopniu?
K: W San Andreas Fire Department byłem w maju tego roku na stopniu Strażaka-Elewa.

P: Pisałeś o krajach, które chciałeś zwiedzić. Jednak byłeś już w innych krajach?
K: Byłem na wakacjach w Czarnogórze oraz Chorwacji. Zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu Czarnogóra i każdemu polecam się tam udać.

P: To świetnie! Powróćmy może do serwera, jesteś obecnie w organizacji Shady Paradise. Czy jesteś w stanie opowiedzieć co nieco o niej?
K: Organizacja świetna, atmosfera w niej jest super, są dobre pojazdy, zero składek oraz świetny zarząd. Zapraszam wszystkich do niej serdecznie.

5D4B3bb.png
img%5D
5D4B3bb.png

P: Rozumiem, przynależysz do biznesu 4 Wars. Na jakim jesteś stanowisku i od kiedy jesteś w tym biznesie?
K: Jestem na stanowisku Doświadczonego Przemytnika i również od maja tego roku.

P: Jaka tam panuje atmosfera? Polecasz ten biznes dla niezdecydowanych?
K: Osobiście poleciłbym. Mamy tam dużo luzu i zarząd, który zawsze pomoże tak jak i członkowie. Akcje RP z wojskiem oraz San Andreas Police Department są dobrze zorganizowane.

5D4B3bb.png
10.gif
5D4B3bb.png

P: Co osiągnąłeś na serwerze? Majątek, przegrane godziny, nowe znajomości?
K: Majątku za dużego nie mam, a przegranych godzin posiadam 827. Poznałem dużo nowych osób, między innymi @Hirek2 lub @HyperSonic0.

P: Jaki masz przybliżony majątek? Jakieś pojazdy lub nieruchomości? Dodatkowo czy nie żałujesz przegranych tylu godzin?
K: Posiadam majątku około 55 tysięcy, w co wchodzi domek w Fort Carson oraz trochę gotówki. Co do ilości godzin — nie, nie żałuję. Było dużo zabawy, co poprawiło mi humor w gorszych momentach, dlatego między innymi nie żałuję.

P: Dosyć mały majątek patrząc na ilość przegranych godzin. Na oko, ile masz kar na serwerze?
K: Myślę, że koło 12 kar będzie, staram się za dużo nie odwalać.

P: Rozumiem. Starałeś się dostać na wyższe stopnie na serwerze takie jak dołączenie od grona administracji? A jeśli nie czy masz coś w planach?
K: Kiedyś tak, jest to mój główny cel na serwerze, czyli dostanie się do administracji. Podanie pisałem w marcu i niestety nie udało mi się dostać, ale wierzę, że kiedyś nastąpi ta chwila.

P: To trzymamy kciuki, a poza tym dotarliśmy do końca! Czy na sam koniec chcesz kogoś pozdrowić?
K: Chętnie. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić osoby takie jak: @ManiekFaniek, @DarkQueen, @Hirek2, @Masellko, @xxPacioraxx, @Przemek4908, @filipso.php oraz @MonDy..

5D4B3bb.png
5.png
5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_4.png
Autoryzował: @MateuszXQ

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin