Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z Czarnej Listy KSF - .SzymeK*

.SzymeK*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie administrację graczy oraz w szczególności Komisję Spraw Frakcyjnych serwera 4Life.
Dnia 28 listopada 2021 roku moja osoba została wpisana na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych za "Pełnienie znaczącej roli na konkurencyjnym serwerze RPG, a także dopuszczenie się oszustwa zarządu frakcji SAFD przy odejściu." No co ja mogę powiedzieć jest mi przede wszystkim smutno, że do sytuacji z umieszczeniem na czarnej liście doszło i jedynie co mogę tu zrobić w tym wątku to pośpieszyć z wyjaśnieniami i napisać "przepraszam"... No cóż, czas na wyjaśnienia zostały mi zarzucone dwa czyny, począwszy od rangi konkurencyjnej no to sytuacja była taka, że w sumie na starym discord pseudola dawnego miałem rangę zarządu serwera i również na owym discord przebywałem na kanale rozmów z kolegami co i jak nie wiem, czemu taki czyn został mi zarzucony skoro serwera ani nic nie robiłem... Kolejna rzecz, lub bardziej czyn, jaki został mi zarzucony to oczywiście oszustwo przy odejściu do teraz pamiętam, jaki powód odejścia był "Brak chęci do służby oraz brak chęci do wchodzenia na serwer" No cóż, będę ukrywał wypalony serwerem byłem w tamtym czasie i chciałem zrobić sobie miesięczną przerwę, lecz moje odejście zostało potraktowane jako oszustwo, a bardziej powód mojego odejścia. Czas na podsumowanie minęło 8 albo już 9 miesięcy od wpisania mnie na ową listę tak też tu się pojawiam liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku, ponieważ chciałbym wrócić na serwer na dłużej pograć w sierpniu lub wrześniu na jesieni. 

Z poważaniem .SzymeK*

• Administrator

Witaj! Naprostuję tutaj jedną rzecz, policzymy sobie i przytoczę punkt regulaminu.

"Gracz umieszczony na liście ma możliwość apelacji o jej zdjęcie dopiero po upłynięciu 9 miesięcy od wpisania. W przypadku apelacji, Komisja Spraw Frakcyjnych ma prawo odrzucić wniosek apelującego."

Na czarną listę zostałeś wpisany 28 listopada 2021 roku a więc:
28 grudnia -1 miesiąc
28 stycznia - 2 miesiąc
28 luty - 3 miesiąc
28 marzec - 4 miesiąc
28 kwiecień - 5 miesiąc
28 maj - 6 miesiąc
28 czerwiec - 7 miesiąc

Napisałeś apelację o zdjęcie z czarnej listy, ale po co jak nawet się nie starasz? Przyłóż się trochę do tego. nie jest ciężko policzyć.

Apelację odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin