Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Inspektorem Naczelnym MisiekplTeam

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam czytelników 4Life News! Z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412, zapraszam do przeczytania wywiadu z @MisiekplTeam

5D4B3bb.png
4.jpg
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

M - @MisiekplTeam

e1SOqdI.png

P: Cześć! Piko0412 z tej strony, jestem Starszym Redaktorem z 4Life News. Jesteś chętny na odpowiedzenie na kilka pytań?
M: Hej! Oczywiście.

P: To zaczynamy! Żeby tradycji stało się zadość, może opowiesz coś o sobie.
M: Jestem Patryk, mam 17 lat i po wakacjach uczęszczać będę do 3 klasy technikum o profilu technika urządzeń i systemów energetyki odnawialnej. Do moich zainteresowań należą samochody oraz gry komputerowe. Nawiązując do serwera gram już ponad 2 lata. Przez ten okres przegrałem ponad 3 tysiące godzin. Należę, do frakcji San Andreas Road Assistance gdzie posiadam najwyższy stopień pracowniczy oraz funkcję szkoleniowca, oraz do biznesu 4Wars gdzie posiadam stopień Przemytnika.

P: Masz jakąś historie dotyczącą twojego nicku? Historia rozbudowana czy zwykła sklejka tego, co wpadło do głowy?
M: Mój nick wziął się od mojej starej drużyny w cs 1.6, gdzie główny nick to Misiek a nazwa teamu PLTEAM. Stąd MisiekplTeam.

P: Rozumiem. Na chwilę obecną jesteś w organizacji La Cosa Nostra. Od kiedy tam jesteś i czy możesz opowiedzieć coś o tej grupie?
M: Do organizacji dołączyłem w kwietniu 2020 roku, czyli ponad 2 lata temu. Organizacja ta istnieje na serwerze od 2018 roku, czyli 4 lata. Aktualnie posiadam tam rolę V-Lidera. Według mnie organizacja jak organizacja, stworzona głównie pod atmosferę, a nie ilość.

5D4B3bb.png
3.jpg
5D4B3bb.png

P W takim razie przejdźmy do biznesu. Znajdujesz się w 4Wars, tak samo, jak wcześniej, opowiesz, jaka panuje tam atmosfera itp.?
M: Do biznesu nie należę za długo, ale odkąd tam jestem, widzę, że są tam super ludzie dążący do swoich wyznaczonych celi w danym biznesie. Każdy członek ma sporo dystansu do siebie i nie biorą wszystkiego na poważnie. Sam biznes funkcjonuje bardzo dobrze.

P: To świetnie. Twój czas jak wcześniej napisałeś, wynosi około 3 tysięcy godzin. Jest to bardzo dużo czasu, nie żałujesz tego, że mogłeś wydać go na coś innego?
M: Szczerze nie żałuje poświęconego czasu, większość go spędziłem we frakcji czy w dawnym biznesie, do którego należałem oraz z kolegami bawiąc się na strefie DM, czy gdzieś indziej.

P: Na twoim profilu znajdziemy 9 tysięcy respektu. Jest to dużo, ile około czasu poświęciłeś na wbicie takiej ilości?
M: Szczerze nie wiem sam, myślę, że około 30 godzin. Na początku gry byłem bardzo słaby na DM, ale spędzając tam około 4/6h dziennie przez jakiś tydzień udało mi się coś nauczyć i jakoś doszło do 9 tysięcy.

P: Przejdźmy w takim razie, do myślę najciekawszej rzeczy twojego profilu. SARA to frakcja, do której należysz, więc pytanie brzmi, od kiedy tam jesteś, jak się tam bawisz itp.
M: Do frakcji dołączyłem jakoś w marcu 2021 roku, bardzo szybko starałem się dążyć do wyznaczonego przeze mnie celu, czyli najwyższego stopnia pracowniczego. I udało mi się to jakoś pod koniec wakacji ubiegłego roku. We frakcji czuję się bardzo dobrze, dzięki niej poznałem sporo fajnych osób, z którymi nawet dałem radę spotkać się na żywo.

P: Poza tym, że jesteś Inspektorem Naczelnym w SARA, pełnisz tam funkcję szkoleniowca. Co cię przekonało żeby na tej funkcji się znaleźć?
M: Do roli szkoleniowca głównie namawiała mnie możliwość dzielenia się swoją wiedzą z osobami, które chcą się nauczyć czegoś nowego. Gdy tylko dostałem propozycje objęcia tego, stanowiska bez namysłu się zgodziłem. I leci tak już ponad piąty miesiąc w szkole akademików.

5D4B3bb.png
1-2.gif
5D4B3bb.png

P: Ciekawe. Poza Road Assistance byłeś w innej frakcji na serwerze lub miałeś plany, żeby się udać gdzie indziej?
M: Należałem do frakcji San Andreas Fire Departament oraz Transport Of San Andreas, ale po chwili pobytu doszedłem do wniosku, że to nie to, czego szukam na serwerze. A co do planów zmiany frakcji to na razie nie mam żadnych planów.

P: W takim razie wróćmy do życia realnego. Od kiedy miałeś plany na pójście w tę stronę, którą jesteś? Wyrodziło się to z zainteresowania czy innej przyczyny? 
M: Wybór kierunku nie był prostą sprawą, w moim mieście nie ma zbytnio dużo dobrych techników z kierunkami przyszłościowymi, a że byłem dość dobrym uczniem, wybrałem właśnie ten profili z powodu dobrej "inwestycji" kształcenia się na przyszłość.

P: Masz jakieś marzenia bądź cele w życiu? Jeżeli tak to opowiedz o nich.
M: Moim głównym celem to skończenie szkoły z pozytywnymi wynikami oraz zarobienie na jakiś fajny sportowy samochód mojej ulubionej marki.

P: W takim razie życzę powodzenia. Jeżeli chodzi o serwer, to był taki moment, gdzie już nie miałeś sił i chęci na granie?
M: Dziękuje. Raczej jak u każdego bywały momenty gdzie po prostu wejście na serwer nie było już tak cieszące. Najczęściej bywało tak, gdy po prostu brakowało osób do wspólnej zabawy.

P: Jeżeli chodzi o twoje obowiązki, nie jest to trudne wykonywać tyle rzeczy na serwerze? Musiałeś zrezygnować z czegoś na drugą rzecz?
M: Oczywiście, że nie. Staram się odpowiednio wyznaczać i dobierać czas na tyle, abym na spokojnie mógł wykonać wyznaczone mi obowiązki.

P: To świetnie! Poza tym doszliśmy do końca serii pytań. Na koniec chcesz kogoś pozdrowić?
M: Oczywiście. Chciałbym pozdrowić wszystkich członków frakcji San Andreas Road Assistance, członków organizacji La Cosa Nostra oraz pracowników biznesu 4Wars. A szczególne pozdrowienia trafiają do: @MIKO23, @Karcia*, @J0hnny_, @Kumi, @lil_kasztan@VeraX, @Kenny.gg, @Moszu, @kondu32, @Fabian.., @Onii-Chan.

5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Patryk99

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Piko0412

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin