Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Młodszym Prezenterem Jasiek*

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412 z Redakcji 4LN. Zachęcam do przeczytania wywiadu z Młodszym Prezenterem @Jasiek*.

5D4B3bb.png
3.png
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

J - @Jasiek*

5D4B3bb.png

P - Witam, z tej strony Starszy Redaktor Piko0412 z Redakcji 4Life News. Jesteś chętny na wywiad?
J - Witam z tej strony młodszy prezenter Jasiek* radia 4MUSIC  oczywiście, że tak.

P - To świetnie, na dobry start chciałbym, abyś opowiedział coś o sobie.
J - Zacznijmy od tego, mam na imię Jasiu mam 16 lat. Interesuje się muzyką i strażą pożarną. Mieszkam w województwie pomorskim.

P - Grasz w jakieś inne gry niż MTA, jeśli tak to jakie?
J - Oczywiście, że tak są to gry między innymi: Phasmophobia, CS:GO, Euro Truck Silmulator, od czasu do czasu, Sea of Thieves i również zdarzy się zagrać w minecrafta.

P - Masz przegrane ponad 1200 godzin na serwerze. Nie żałujesz wydanego czasu na grę? Myślisz, że mógłbyś go lepiej zagospodarować?
J - Jak gra się po godzinach od ponad 2 lat to się troszkę czasu nagromadzi. Oczywiście, że mógłbym go lepiej zagospodarować, ale mieszkam w takim miejscu, że w moim wieku mieszka tu tylko moja kuzynka więc za bardzo nie ma co robić, oczywiście jak ktoś mnie gdzieś zaprosi, to pójdę zawsze lepsze to niż siedzieć cały dzień przy komputerze, ale co rozegrałem to moje.

P - Co cię skłoniło, żeby napisać rekrutacje do radia?
J - Ogólnie to fakt, że bardzo lubię muzykę, bo jak wiemy to bez muzyki, wszystko jest jakieś takie dziwne. Jest to oczywiście moje zdanie.

5D4B3bb.png
1.png
5D4B3bb.png

P - Czy poleciłbyś ten biznes dla innych osób?
J - Oczywiście, że tak najlepszy wybór. Poznałem tutaj bardzo fajnych ludzi, zarząd też niczego sobie. Jeżeli ktoś naprawdę lubi muzykę, ta aktywność serwerowa nie będzie dla tej osoby wysiłkiem tylko samą przyjemnością. Nic dodać, nic ująć. Po prostu perfekcja.

P - Obecnie nie jesteś we frakcji. Nie myślałeś, żeby do którejś dołączyć?
J - Myślałem nad tym i najbardziej kuszącą z nich wydaje się SAFD. Po konsultacjach z moimi kolegami z Realu, którzy również tu grają, wszyscy chcemy tam się dostać.

P - Czemu akurat SAFD?
J - Przez to, że interesuje się strażą pożarną od małego i jestem bardzo z tym bardzo związany, myślę, że odnalazłbym się w tej frakcji serwerowej.

P - Organizacja Frosty, dlaczego akurat ta?
J - Z polecenia mojego kolegi @Roberto, który opowiedział mi o ludziach w niej będących, jak i flocie pojazdów. Z jego opowieści wynikało, że są tam bardzo dobre warunki do przebywania, poprzednia organizacja, w której byłem to smerfy, aczkolwiek organizacja straciła swoją świetność: porzucone pojazdy wszystkie na pp. po pościgach więc postanowiłem jednak zmienić organizacje na właśnie frosty.

P - Polecasz od siebie tę organizację?
J - Tak jest dla każdego gracza, polecam tę organizację, ponieważ flota pojazdów jest naprawdę pokaźna, posiadamy również 3 bazy, kilka samolotów i helikopterów, tez tutaj się znajduje, są nawet eventy na discordzie i też często tam rozmawiamy.

P - Kolejne pytanie, dostajesz milion złotych na już — co robisz?
J - Oczywiście inwestuje w ziemie, bo jak wiemy ziemia nigdy, nie traci na wartości, zostawiam jakąś kwotę dla siebie na jakiś dom albo samochód, bo dlaczego nie i to, co zostanie dam rodzinie, bo w końcu bez nich mnie by tu nie było.

5D4B3bb.png
2.png
5D4B3bb.png

P - Osobiście zrobiłbym tak samo. Przechodzimy dalej, gdybyś dostał pieniądze na wymarzone wakacje — gdzie byś poleciał?
J - Myślę, że do Hiszpanii chętnie bym zobaczył Barcelonę i jej okolice (oczywiście pamiętamy FC Barcelona najlepszy klub sportowy).

P - Haha, wcześniej wspomniałeś, że dziwny byłby świat bez muzyki, masz jakieś ulubione utwory bądź twórców. Jak tak to podaj.
J - Muszę zajrzeć w głąb swojej play listy, ale myślę, że z ulubionych utworów to będzie Nowator-ay Amore, TerazMy-noce nad jeziorem, Krzysztof Krawczyk — za tobą pójdę jak na bal, Timmy Trumpet-diamonds
a z tych bardziej śmieszkowych MagicWons-panoramix.

P - A jak wygląda sytuacja z książkami i filmami, masz jakieś ulubione tytuły?
J - Książek nie lubię czytać to nie moja bajka, a z Filmów to horrory tytułów nie podam, bo aktualnie wyleciały mi z głowy.

P - Masz jakieś cechy, które denerwują inne osoby?
J - Wiadomo, że tak - moje poczucie humoru, który nie każdy rozumie.

P - Dotrwaliśmy do końca, chcesz kogoś pozdrowić?
J - W takim razie pozdrawiam @Roberto, który nie może wejść na serwer, bo deszczyk pada. @Xdrop, który aktualnie zamawia pizze z owocami morza oraz @Ministrant* za towarzyszenie mi jak posiadałem nick Ojciec_Mateusz*.

P - W takim razie dołączam się do pozdrowień. 

5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Sheeker

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Sheeker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin