Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Prezenterem Radiowym Orbit

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412, z Redakcji 4Life News. Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Prezenterem Radiowym @Orbit.

5D4B3bb.png
2.png
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

O - @Orbit

5D4B3bb.png

P - Cześć, Starszy Redaktor Piko0412 z Redakcji 4Life News. Kłaniam się po same kule, chciałbym zadać ci parę pytań, gotowy?
O - Witam, z tej strony Emerytowany Mistrzowski Prezenter Orbit z radia 4Music oraz StayFm. Oczywiście, proszę śmiało.

P - To zaczynając, chciałbym, abyś opowiedział coś o sobie.
O - Mam na imię Sławek, jestem aktualnie na trzecim roku studiów na kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji. Gram na 4Life od 2015 roku. Moim ulubionym biznesem jest 4music, a moim hobby jest granie w radiu i robienie wypadków RP.

P - No właśnie, Radio serwerowe 4Music. Skąd pomysł, żeby się tam znaleźć?
O - Dlaczego 4music? Z racji ze StayFM upadło, a dlaczego w ogóle radio i ten pomysł? Ponieważ chciałem dołączyć do jakiegoś biznesu i poznać nowe osoby, a że była aktualnie wówczas otwarta rekrutacja do radia — napisałem i mnie przyjęli.

P - Od kiedy jesteś w radiu? Jaka panuje tam atmosfera? Polecasz dla innych osób ten biznes?
O - Aktualnie jestem w radiu od 30 kwietnia, a miałem kilka „przygód”, włączając powroty, wylot oraz kilkakrotne przyjęcie do radia. Atmosfera jest fantastyczna, wszyscy sobie pomagają, są zaradni, przemyślni oraz sympatyczni. Czy polecam? Szczerze to najlepiej spróbować samemu swoich sił w najbliższej rekrutacji.

5D4B3bb.png
1.png
5D4B3bb.png

P - Nie jesteś w żadnej frakcji, nie planujesz do jakieś dołączyć? Jeśli tak to do jakiej?
O - Byłem w dwóch frakcjach. W SAFD całkiem wysoko stopień Mł. Ogniomistrz, a w SARA byłem przez 3 miesiące. Obie miały zarówno swoje mocne, jak i słabe strony. Ostatnio próbowałem dostać się w kilku rekrutacjach do TSA, lecz stety-niestety nie udało mi się otrzymać szansy. Spróbuję może jeszcze raz przy najbliższej rekrutacji swoich sił.

P - To życzę powodzenia. Jak wygląda sytuacja z organizacjami, bo w żadnej nie jesteś. Nie planujesz do którejś dołączyć? Jeżeli tak to do jakiej?
O - Dołączyć nie chcę, nie ma aktualnie organizacji, która byłaby dla mnie „dobra".
Swego czasu miałem swoją organizację — GumaTeam, ludzie, którzy tam byli do dziś mają ze sobą wspaniały kontakt. Nasza konwersacja do dziś tętni życiem. Nawiasem mówiąc, po moim banie oraz usunięciu GT powstała inna znamienita organizacja z ogromem wspaniałych osób — The Lost.

P - Masz przegrane nieco ponad 2000 godzin. Nie żałujesz tego czasu? Myślisz, że mógłbyś go inaczej zagospodarować?
O - Nie żałuję ani sekundy, gdyby nie SŁUSZNY ban od Zbyka (co prawda odczekany) to byłoby tu SPORO więcej. Poznałem tu ogrom wspaniałych osób, mam znakomite wspomnienia, które ukierunkowały mój światopogląd oraz styl życia. Gdybym mógł cofnąć czas — wszystko byłoby dokładnie takie same, może prócz bana. Pragnę z tego miejsca podziękować: Zbykowi, XQwardowi, Deltaronowi oraz Bolkowi za to, że po prostu byli.

P - No to super. Cieszysz się z tego, co osiągnąłeś na serwerze?
O - Oczywiście, nawet pomimo paru smutnych i rozczarowujących sytuacji, fal hejtu oraz po prostu głupich zachowań innych ludzi, oraz mnie. Spełniłem marzenia, osiągnąłem większość celów oraz poznałem wspaniałych ludzi, jak wcześniej mówiłem.

P - Masz jakiś cel, który kiedyś był marzeniem, lecz po czasie uważasz, że jesteś w stanie do niego dojść?
O - W grze już osiągnąłem prawie wszystko, co chciałem, zostały może 2, może 3. Natomiast w realnym życiu mam jeszcze trochę ponad garść celów, które są dla mnie priorytetem i mam na nie ogromne parcie. Dlatego też coraz mniej czasu spędzam przed komputerem.

P - Przejdźmy do kolejnego pytania. Skąd pomysł na nick Orbit?
O - Byłem swego czasu uzależniony od gum do żucia, przez co wydałem majątek na stomatologów z racji, iż plomby nie wytrzymywały zanadto. A akurat moimi ulubionymi wówczas gumami były właśnie Orbit'y znane w Irlandii jako "Extra". Jako ciekawostkę dopowiem, że moje pierwsze konto to GumciaOrbitka.

P - Interesujące. Co byś zrobił, gdybyś dostał teraz milion złotych? Na co poszłyby te pieniądze?
O - W rzeczywistości? Milion PLN nie jest dziś jakimś ogromem. Pewnie kupiłbym kawalerkę i resztę miał w gotówce — należy mierzyć siły na zamiary. Reszta pewnie w jakiś interes / dz. gosp. Ogólnie rzecz biorąc po studiach, zrobiłbym coś z moim wykształceniem — może praca w zawodzie i przeprowadzka?

P - Masz jakieś cechy, które denerwują inne osoby? Jeżeli tak to jakie?
O - Gadatliwość, prawdomówność, szczerość i otwartość. Ponadto "zgłaszanie" złych zachowań czy to w grze, czy w rzeczywistości.

P - Jeżeli słuchasz muzyki, a pewnie słuchasz, to masz jakiś ulubionych artystów bądź kawałki? Jeżeli tak to jakie?
O - Może nie konkretnie artystów albo piosenki konkretne, aczkolwiek mam ulubionych djów: Kuba & Neitan, Quiz, Diablo aka Coorby, KC, Juicy M, oraz DeePush czy Phobia. Z każdą z wymienionych osób znam się osobiście.

P - A jak wygląda sytuacja z filmami bądź książkami? Masz jakieś ulubione tytuły?
O - Książka? Dawno czytałem, aczkolwiek czytałem wiele rozmaitych utworów — od lektur aż po książki opowiadające o przeżyciach podczas II Wojny Światowej. Filmy? Właściwie to "Gone in 60 seconds" z Nicolasem Cage’em i Angeliną Jolie oraz klasyka: pierwsze 3 części szybkich i wściekłych.

P - Świetnie, dotrwaliśmy do końca! Chcesz kogoś pozdrowić?
O - Pragnę pozdrowić mojego przyjaciela @Danio*, całą grupę Silver Wheels oraz osoby, które mnie pamiętają sprzed bana.

5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Sheeker

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Sheeker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin