Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supporterem AmzeK

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412 z Redakcji 4Life News. Dzisiaj chciałbym was zaprosić do przeczytania wywiadu z Supporterem @AmzeK.

5D4B3bb.png
1.png
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

A - @AmzeK

5D4B3bb.png

P: Cześć, z tej strony Starszy Redaktor Piko0412 z Redakcji 4Life News, jesteś chętny na parę pytań?
A: Jasne, zaczynajmy!

P: To lecimy z pierwszym, lecz na samym początku chciałbym, abyś opowiedział coś o sobie.
A: Okej, nazywam się Piotrek i mam 17 lat. Po wakacjach rozpocznę swój 3 rok szkoły w szkole średniej. Na co dzień jestem miłym, spokojnym, skromnym, kulturalnym oraz asertywnym chłopakiem, który stara się tryskać energią. Uwielbiam pomagać innym, ponieważ sprawia mi to frajdę i przyjemność. Interesuje się służbami mundurowymi, motoryzacją, muzyką, historią oraz informatyką.

P: Jak się dowiedziałeś o serwerze i jak wyglądały twoje początki?
A: Na serwer trafiłem zupełnie przypadkiem w roku 2016, wcześniej grałem na platformie SAMP i szukałem czegoś innowacyjnego. Mój wybór padł na MTA, pobrałem, zainstalowałem. Przez wszystkich polecany był właśnie serwer 4Life, który rok wcześniej wystartował. Wszedłem na serwer i od samych początków przypadł mi do gustu przez swój design. Moja początki były typowe dla nowego gracza, czyli zdanie prawo jazdy, pójście na pierwszą pracę dorywczą, padło na magazyniera, który w tamtych czasach znajdował się w Bayside Marina, ach... Piękne czasy, szkoda, że nie wrócą. Kilka miesięcy toczyłem normalną rozgrywkę, nabijałem kolejne poziomy prac i osiągałem coraz więcej. Trafiały się również "grzeszki" w postaci kar serwerowych, ale uważam to za totalną głupotę młodości.

P: Skąd pomysł na napisanie rekrutacji do ekipy serwera?
A: Skąd pomysł? Od początków mojej rozgrywki, czułem, że chcę pełnić funkcję w Ekipie. Oczywiście, w roku 2016 byłem jeszcze zbyt młody, aby jakkolwiek próbować swoich sił w rekrutacjach. Po kilku latach rozgrywki, w roku 2021 doszedłem do wniosku, że warto rozpocząć swoje staranie o dostanie się do Ekipy. Miałem dużo wolnego czasu, który właśnie mógłbym poświęcić na pełnienie funkcji Supportera i oczywiście chciałem robić coś więcej niż Gracz. Jak wyżej wspomniałem, otrzymałem takową szansę po roku starań i jestem bardzo wdzięczny.

P: W której rekrutacji dostałeś się na rangę i jak wyglądała twoja reakcja?
A: Na rangę Support dostałem się po ponad roku starań w szóstej rekrutacji. Co do mojej reakcji, było to dziwne uczucie, szok i niedowierzanie.

P: Co jest na twojej liście obowiązków i jak dajesz z nimi rade?
A: Na serwerze mam sporo obowiązków, między innymi ranga Support, która jest bardzo poważnym stanowiskiem i wymaga dużo czasu. Do tego należę do frakcji San Andreas Road Assistance, w której posiadam rangę Specjalisty. Pobocznie wykonuje również obowiązki w organizacji Omerta, ponieważ należę do zarządu. Jak sobie daje radę? Otóż sprawnie, może przez to, że są wakacje, prawdziwe wyzwanie zacznie się przy rozpoczęciu roku szkolnego.

P: Grasz w jakieś inne gry poza MTA? Jeżeli tak to w jakie?
A: Oczywiście, samym MTA człowiek nie żyje i w końcu nachodzi ochota, aby pograć w co innego. Jestem fanem starszych tytułów MMO-RPG, więc uwielbiam pograć sobie w starego, ale jarego Metina2. Nawiązując do nieco nowszych tytułów, gram również w gry typu CS-GO, Fall Guys lub Minecraft.

P: Posiadasz jakieś marzenia bądź może nawet cele w życiu?
A: Posiadam ogrom marzeń i celów, ale jestem zwolennikiem przysłowia ,,Pracuj w ciszy, niech efekty niosą hałas".

P: Co zmieniłbyś na serwerze?
A: Aktualnie jest wgrywane bardzo dużo poprawek, usprawnień i jestem w fazie badań, czego może mi jako graczu brakować.

P: Pytanie, jak to się mówi ''z innej beczki''. Jeżeli miałbyś możliwość zrobienia wszystkiego, co byś zrobił dla reszty ludzkości?
A: Szczerze? Ograniczyłbym dostęp do internetu osobom do tego nieprzystosowanym.

P: Dlaczego akurat San Andreas Road Assistance?
A: Frakcja SARA powraca już któryś raz z rzędu do mnie, z tej frakcji można odejść, lecz na pewno do niej wrócisz, prędzej czy później, sam się przekonałem na swojej skórze, jak to mówią ,,Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej". W tej frakcji czuje się jak w domu, jest bardzo przyjemna atmosfera i przyjemni ludzie. Wykonywanie obowiązków w tej frakcji sprawia mi przyjemność i mnie uspokaja. Więc jeżeli chcę się wyluzować, wchodzę na służbę, biorę lawetę i odpoczywam :).

5D4B3bb.png
2.png
5D4B3bb.png

P: Masz jakąś cechę, która cię denerwuje, jeśli ktoś ją ma?
A: Bardzo mnie denerwuje, jeżeli ktoś bezczelnie kłamie, mimo że wie, jaka jest prawda.

P: Jeśli wiedziałbyś, że masz ostatnią godzinę życia — co byś zrobił?
A: Nie mam pojęcia jak odpowiedzieć na to pytanie, przeprosiłbym za błędy, które popełniłem w życiu.

P: Masz jakiś ulubiony gatunek albo wykonawców muzyki?
A: Oczywiście, uwielbiam słuchać rap'u, w szczególności potocznie nazywanego ,,underu", moimi ulubieńcami z tej dziedziny są między innymi White Widow, vkie, Ordine Sound.

P: Jeżeli musiałbyś zmienić miejsce zamieszkania, gdzie by to było?
A: Na pewno tam, gdzie jest całe życie ciepło. Uwielbiam lato i uwielbiam słońce, a promienie słoneczne dają mi mnóstwo energii.

P: Jesteś w życiu szczęśliwy?
A: Osobiście uważam, że jest to za wcześnie, aby oceniać czy moje życie jest szczęśliwe, czy też nie. Na ten moment moje życie układa się szczęśliwie i niech tak zostanie już do końca życia.

P: Masz jakąś osobę w życiu, co cię inspiruje?
A: Nie, jestem sam dla siebie inspiracją.

P: Chciałbyś zrobić coś w życiu, czego jeszcze nie zrobiłeś?
A: Staram się robić wszystkie rzeczy, które chciałbym zrobić w życiu, aby na tę przysłowiową ,,starość" niczego nie żałować.

P: Masz jakąś śmieszną historię ze szkoły, żebyśmy mogli się zaśmiać?
A: W szkole było bardzo dużo ,,odpałów", lecz wolę ich nie zdradzać, jeszcze Dyrektor to będzie czytał i wyjdzie na jaw.

P: Rozumiem. Gdybyś dostał w tym momencie milion złotych, na co byś je wydał?
A: Kupiłbym moim rodzicom najlepszy dom w mieście i zafundował pieniądze takie, aby mogli do końca życia nie pracować.

P: Super, dotrwaliśmy do końca! Chcesz kogoś pozdrowić?
A: Jasne, pozdrawiam serdecznie całą ekipę serwera 4Life, organizację Omerta, frakcję SARA i wszystkich graczy!

5D4B3bb.png
3.png5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png
Autoryzował: @MateuszXQ

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin