Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Doktorem Habilitowanym Nauk Medycznych Kju.

EMGies
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @MatiGames_ z Redakcji 4Life News.
Chciałbym was zaprosić do przeczytania wywiadu z Doktorem Habilitowanym Nauk Medycznych @Kju.!

5D4B3bb.png
879EV7KJU5rrksJHKPRI-y6rFigCDU3sSQB-PU8cVYL6FegDeK-X0g8Ls8qZPdFzafvEBCJx4P_EWEWe4MXXFn7uluDq3aDpP7-BQOtIVZBMqNiddYaMKSlAjLZ9D4A-m9l-f7mmV7u1kxAr-Dpkmps
5D4B3bb.png

M - @MatiGames_
K - @Kju.
5D4B3bb.png

M - Witam, z tej strony Młodszy Redaktor MatiGames_ z Redakcji 4Life News. Jesteś chętny, aby odpowiedzieć na kilka pytań?
K - Witam, Doktor Habilitowany Nauk Medycznych Kju z San Andreas Medical Department, z chęcią udzielę odpowiedzi na pytania.

M - To super! Na początek, przedstaw się naszym czytelnikom.
K - Mam na imię Eryk, mam 18 lat. Pochodzę z małej, ale pięknej miejscowości na Podkarpaciu a dokładnie z Bliznem. Aktualnie uczęszczam do czwartek klasy liceum ogólnokształcącego o profilu mundurowo-administracyjnym. W życiu prywatnym interesuję się przede wszystkim militariami i motoryzacją.

M - Uuu... ciekawie. Widzę, że masz przegrane ponad 1976 godzin na serwerze 4Life. Nie żałujesz tego czasu przegranego na serwerze?
K - Z jednej strony żałuję tylu godzin, bo na pewno mógłbym poświęcić ten czas na coś bardziej pożytecznego. Ale z drugiej strony absolutnie tego nie żałuję. Podczas rozgrywki na serwerze spotkałem ogromną ilość niesamowitych i życzliwych ludzi, z którymi spędzanie czasu to sama przyjemność oraz niezapomniane chwile.

M - Ciekawa odpowiedź. Pamiętasz może swoje początki na serwerze, oraz kiedy się na nim zjawiłeś?
K - Ojoj... teraz to sobie przypomnieć. Moją przygodę z serwerem rozpocząłem w 2017 roku przez kolegów, którzy namówili mnie do gry w MTA na serwerze 4Life. Początkowo była to rozgrywka z typowo pod "odwalanie", nie sądziłem, że pozostanę z serwerem na dłużej.

M - Super, że z nami zostałeś! Próbowałeś kiedyś napisać podanie do ekipy administracji?
K - Myślałem nad napisaniem podania do administracji serwera, lecz przez sprawy prywatne nie miałbym czasu, aby móc wykonywać obowiązki członka ekipy.

M - Myślę, że byłbyś dobrym kandydatem! Jest coś, co zmieniłbyś na serwerze?
K - Oczywiście, jako członek frakcji na pewno chciałbym wprowadzić kilka zdań zmian do panelu zgłoszeń frakcyjnych. Będąc dokładnym, chciałbym zmienić panel wizualnie oraz dodać parę opcji do panelu. Jako gracz chciałbym zobaczyć na serwerze większe możliwości modyfikacji pojazdów.

5D4B3bb.png
agaLKChFl3lIuVUz7jUfvl0KbJ_FsXqnG6ynuCxZtO3un6dnDKDEJkBrTrykZSfbIXIRjyVPiY9C60az7ywnqxjPJaVa7C6P3-7p4usPJ8Un60Nmo0E9bFxo8lu4FCDzcmKjgao8swSBiTXKurgYv4c
5D4B3bb.png

M - To może przejdziemy powoli w strefę frakcji. Kiedy oraz jaka była twoja reakcja na przyjęcie do frakcji?
K - Absolutnie nie spodziewałem się, że dostanę się do frakcji. Podanie napisałem w lipcu, 2021 roku. Było to zaraz po mojej dłuższej przerwie z serwerem, gdzie po wejściu na serwer zobaczyłem na chacie globalnym informację o otwarciu rekrutacji na forum. Z ciekawości napisałem podanie, więc w momencie ogłoszenia wyników byłem naprawdę zdziwiony.

M - Jak to się stało, że jesteś obecnie w zarządzie frakcji, dokładniej na randze Doktor Habilitowany Nauk Medycznych. 
K - To jest pytanie, które sam sobie czasem zadaję;D. Na stopień zarządowy, zostałem awansowany 11 stycznia 2022r. Wtedy mój staż frakcyjny wynosił około 6 miesięcy. Więc na stopień zarządowy dostałem się naprawdę szybko. Od momentu zdania egzaminu kończącego Szkołę Ratownictwa Medycznego dosłownie zacząłem żyć frakcją i poświęcałem na nią niesamowitą ilość czasu. Nie ominął mnie żaden awans, nawet podwójny. W historii frakcyjnej zostałem zawieszony raz, na jeden dzień z powodu otrzymania kary serwerowej.

M - Pamiętam, jak Ci składałem gratulację z powodu awansu. Tego czasu, prowadziłeś akademię, w której byłem Studentem Ratownictwa Medycznego, ale to inna historia. Jak wspomniałem, byłeś szkoleniowcem, zapadła Ci w głowie jakaś ciekawa sytuacja ze szkoleń?
K - Hmm... z akademii raczej ciężko będzie mi przypomnieć sobie takie sytuację. Prędzej znajdzie się coś ze szkoleń pełnoprawnych pracowników. Podczas jednego, o obsłudze Life Pack 15 (defibrylator) omawialiśmy rytmy serca, gdzie jedna z osób została zapytana o dany rytm. Nie mogła przypomnieć sobie jego nazwy, więc dostała lekką podpowiedź, iż nazwa zaczyna się na "T" (chodziło o trzepotanie komór). Z tą wskazówką pytany odpowiedział "Trzepie". Był on blisko, lecz daleko... na drugą część nazwy, zamiast odpowiedzieć "Komór" odpowiedział "I d*chodzę". W tym momencie wszystkie osoby obecne na szkoleniu razem ze szkoleniowcami wybuchły śmiechem.

M - Haha, to było dobre. Jesteś zadowolony z tego, co osiągnąłeś we frakcji i na serwerze? Jaki jest twój obecny stan majątku?
K - Jak najbardziej jestem zadowolony. Uważam, że na serwerze osiągnąłem już wszystko, co chciałem osiągnąć. Aktualnie posiadam Rancher'a Long'a z tune. Mój majątek nie jest może jakoś niesamowicie wielki jak na taką liczbę godzin , lecz mi to całkowicie wystarcza.

M - Ważne, że to ty jesteś zadowolony z tego co masz. Ale, obecnie nie jesteś w żadnej organizacji, oraz w biznesie. Skąd taka decyzja?
K - Nie odczuwam potrzeby przynależenia do biznesu, wiąże się to z brakiem czasu przez sprawy prywatne oraz frakcyjne gdzie ciężko byłoby mi powiązać biznes i frakcję. A mówiąc o organizacji, może dołącze do jakiejś w najbliższym czasie.

M - Dobra, dziękuje za wywiad, nie mam więcej pytań. Chcesz kogoś pozdrowić - to ten moment!
K - Również dziękuje! Oczywiście, że chcę pozdrowić parę osób. Przede wszystkim chciałbym pozdrowić zarząd frakcji San Andreas Medical Departament: @Grzengol, @Skansen, @Aza* oraz @Ivan* no i pozostałych członków frakcji. Chciałbym też pozdrowić @HUbi_, @krecikoo, @bonit., @Greem oraz @DeleteD!

5D4B3bb.png

Dziękuje wszystkim za przeczytanie powyższego wywiadu. Chciałbym zachęcić do pozostawienia reakcji pod wywiadem, oraz do opinii w komentarzach!

vB80bTi.png

Autoryzował: @Sheeker

5wNnuaX.png

Edytowane przez MatiGames_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin