Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Zastępcą Ordynatora Kameleon.

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412 z Redakcji 4LN. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Zastępcą Ordynatora @Kameleon..

5D4B3bb.png
11.png
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

K - @Kameleon.

5D4B3bb.png

P - Witam, z tej strony Starszy Redaktor Piko0412 z Redakcji 4Life News. Chciałbym zadać kilka pytań, co ty na to?
K - Witam, z tej strony Zastępca Ordynatora Kameleon. z San Andreas Medical Department. Z wielką przyjemnością odpowiem na wszelkie pytania.

P - To zaczynając, opowiesz coś o sobie?
K - Mam na imię Patryk, mam 23 lata, pochodzę z małego miasta na Podkarpaciu, mianowicie z Jasła, są to okolice Krosna i Rzeszowa. Od 19 roku życia pracuję przy komputerze w firmie produkującej panele podłogowe, lecz w przyszłości moim wielkim marzeniem jest zostać Ratownikiem Medycznym i do tego będę dążyć. Skończyłem szkołę mundurową, o profilu Policyjno-Strażacko-Wojskowym, dwa lata służyłem w Strzelcach podhalańskich, w jednostce 2094. W życiu prywatnym interesuję się motoryzacją, głównie są to motocykle, gdyż jestem ich pasjonatem, ratownictwem medycznym oraz służbami mundurowymi. W wolnych chwilach gram głównie w MTA na naszym wspaniałym serwerze.

P - Jak wyglądały twoje początki na serwerze? Skąd wiesz o istnieniu serwera 4Life?
K - Tak naprawdę o serwerze usłyszałem już w 2015 roku, lecz grałem wtedy na konkurencyjnym serwerze. Miałem dwuletnią przerwę od MTA i przełom nastąpił dwa lata temu, gdy razem ze swoją dziewczyną, która swoją drogą również tutaj gra, pozdrawiam Cię @Sudice, nudziliśmy się i postanowiłem jej pokazać, czym jest MTA. Początkowo mieliśmy tylko pograć chwilę, aby zobaczyła, co to w ogóle jest, lecz tak nas serwer wsiąknął, że zostaliśmy aż do dziś. Pamiętam swoje pierwsze wejście na serwer, obserwowaliśmy wtedy pracę jednego z pracowników SARA i do dziś zastanawiam się, kto to był, lecz jestem pewien, że go poznałem, i nawet nie jestem tego świadom.

P - Masz przegrane ponad 1300 godzin na serwerze. Nie żałujesz wydanego czasu na grę?
K - Jedyne czego żałuję, to tego, że nie wszedłem na niego wcześniej. Tyle wspaniałych chwil w gronie znajomych, poznanych ludzi i wiedzy medycznej, którą wchłonąłem przez te 1300+ godzin jest nie do opisania. Nie żałuję ani minuty spędzonego na serwerze.

P - Skąd pomysł na twój nick?
K - Prawdę powiedziawszy, jest to śmieszny temat. Kiedy chodziłem jeszcze do gimnazjum, czyli naprawdę masę czasu temu graliśmy z kolegami w Metina i jeden z kolegów miał hasło do swojego konta ,,Kameleon'' a ja, żeby go zdenerwować, ustawiłem sobie taki nick, został ze mną do dziś.

P - To przejdźmy w takim razie do frakcji, jaką jest SAMD. Skąd pomysł, żeby tam się dostać?
K - Jak wyżej wspomniałem, interesuję się ratownictwem medycznym oraz służbami mundurowymi, swego czasu frakcja SAMD uważana była za jedną z najtrudniejszych do nauczenia się, a ja bardzo lubię wyzwania. Postanowiłem spróbować swoich sił, pisząc podanie i takim sposobem dostałem się do tej frakcji. Byłem wcześniej we frakcji SARA na jednym z najwyższych rang pracowniczych, lecz postanowiłem zaryzykować i spróbować sił w SAMD, absolutnie tego nie żałuję.

5D4B3bb.png
22.png
5D4B3bb.png

P - Gdybyś dostał zapytanie czy chciałbyś dołączyć do zarządu frakcji, co byś odpowiedział?
K - Dostałem takie pytanie. Musiałem odmówić zarządowi, gdyż miałem problemy w życiu osobistym, nie miałem czasu na granie na komputerze, gdyż czekała mnie zmiana pracy i przeprowadzka do innego miasta. Wtedy też miałem około 4-5 -miesięczną przerwę na serwerze. Żałuję tego strasznie, lecz mam nadzieję, że jeszcze kiedyś w przyszłości takie pytanie dostanę ponownie, a wtedy z pewnością chciałbym się wykazać i dołączyłbym do zarządu.

P - W takim razie życzę powodzenia. Nie jesteś w żadnej organizacji dlaczego?
K - Byłem w organizacji Olimp, lecz przez moją przerwę musiałem ją opuścić i aktualnie czekam na ponowną rekrutację do tejże organizacji. Niestety tak w życiu jest, że często tracimy to, na czym nam zależy, choćbyśmy nie wiem, jak się starali.

P - Jak wygląda z biznesem, czemu nie widzimy cię w żadnym składzie?
K - Byłem kiedyś w 41 St. Mechanized Infantry Division, lecz kompletnie nie odnalazłem się w nim. Aktualnie nie ma biznesu, który przykułby moją uwagę, po prostu nie widzę się w żadnym z obecnie istniejących biznesów.

P - W takim razie przejdźmy dalej. Byłeś kiedyś w administracji serwera, czemu już cię tam nie widzimy?
K - Do administracji serwerowej dołączyłem dokładnie 22.06.2021, odszedłem 13.01.2022, czemu mnie już nie ma na randze supporta? Myślę, że potrzebuję złapać oddech, gdyż to nie tylko przyjemności, ale i masa obowiązków, które trzeba wykonywać. Jestem przekonany, że wrócę na rangę w odpowiednim czasie, ale czekam na opinię rozsądku, kiedy będzie ten właściwy moment.

P - Jak wygląda twój majątek? Co zalicza się do twojej kolekcji?
K - Obecnie kończę projekt cheetah'a jest on aktualnie 1.8 FT bez nitra, do tego posiadam jeszcze kupionego w salonie premiera 2.2 FT bez nitra oraz również kupionego w salonie SGT 2.2 FT bez nitra. Niby jak na 1300 godzin nie ma rewelacji, ale zarabiam głównie poprzez frakcję SAMD i nie dorabiam na pracach dorywczych.

P - Odejdźmy na moment od serwera, masz jakąś cechę, która denerwuje inne osoby?
K - Muszę postawić na swoim, choćby się waliło, nie lubię, jak ktoś narzuca mi co mam robić, zawsze muszę zrobić coś po swojemu, niejednokrotnie miałem przez to kłótnie. Będę twardo negocjował swoje racje. Taki już mój charakter i wiem, że wiele osób denerwuje coś takiego.

P - Gdybyś dostał milion złotych, na co poszłyby te pieniądze?
K - Pierwszą inwestycją, którą jestem pewny w 100% to wybudowanie swojego własnego domu dla mnie i mojej dziewczyny. Marzy mi się taki domek 100m2 gdzieś na przedmieściach z ogrodem. W dzisiejszych czasach jest to praktycznie nierealne, gdyż każdy widzi jak szaleje inflacja i jakie ceny materiałów budowlanych są obecnie. Następnie prawdopodobnie zainwestowałbym w jakiś biznes, który generowałby zyski, tak aby do końca życia nie musieć pracować na etacie, a jakby zostało trochę pieniędzy, kupiłbym sobie jakieś fajne autko.

P - Jeżeli dostałbyś dofinansowanie na wakacje, które miejsce byś wybrał?
K - Myślę, że poleciałbym do Hiszpanii poopalać się nad tamtejszym morzem, gdyż bardzo podoba mi się to Państwo.

P - Dotarliśmy do końca! Chcesz kogoś pozdrowić?
K - W pierwszej kolejności chcę pozdrowić moją ukochaną dziewczynę, która razem ze mną zaczęła grę na serwerze @Sudice@Pjoteer@Chmuurek. Wszystkich zagubionych gdzieś po drodze braci z SARA z okresu 09.12.2020 - 24.03.2021 @Domciol,  @maxwell187, @Pjot3req@HUbi_@Matias2525@Czapla*@Kumi@Sedzik, @ganjafriend777.fm@Kryszka@Binek. oraz innych z tamtego okresu, było ich naprawdę dużo, do  tego @BlueCry@Grzengol @Skansen @Aza* @Kju. @Mibawek @KwasieK @krapeq @K@milo$@PAWELOS1122 @TymekMK.aed @Mati2K.zip.
Oraz całą frakcję SAMD, jest was za dużo, abym was wszystkich wypisał, dziękuję, że jesteście.
To dla mnie zaszczyt móc z wami grać.

5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Sheeker

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Sheeker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin