Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad ze Starszym Strażakiem NoVoQ.

Mich*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

596513397_liniaznapisem.thumb.png.044368cf10b3666a5159ba79705cc917.png

Witam, Młodszy Redaktor @Mich. się kłania z Redakcji 4Life News! Zachęcam was do przeczytania wywiadu ze Starszym Strażakiem @NoVoQ.
88799763_liniabeznapisu.thumb.png.8e6d69d7daa5336cce2fe5133ca09771.png
5Tsa1bQ.png
M - Mich.
N - NoVoQ

M: Witam, Młodszy Redaktor Mich. się kłania z Redakcji 4Life News. Chciałbyś mi odpowiedzieć na parę pytań?
N: Również witam, Starszy Strażak NoVoQ z San Andreas Fire Department z tej strony. Jasne, nie widzę w tym problemu.

M: Świetnie, zaczynajmy. Opowiedz coś o sobie.
N: Mam na imię Tomasz, aktualnie mam ukończone 14 lat. Mieszkam w niewielkiej miejscowości w województwie podkarpackim. Po wakacjach będę w 1 klasie Technikum Informatycznego. Interesuje się pożarnictwem, motoryzacją oraz informatyką. W wolnym czasie lubię grać w gry. Na ogół jestem miłą, pomocną oraz towarzyską osobą.

M: Świetny wybór szkoły! Co Cię skłoniło, aby zacząć grać na serwerze?
N: Gdy na początku szukałem serwerów na platformie MTA, nie wiedziałem, czym się mam kierować. Kolega mi polecił właśnie 4Life, pokazał mi filmiki w Internecie związane właśnie z tym projektem. Jak mam być szczery, nie ma lepszego serwera w sieci.

M: Rozumiem. Jak długo grasz już na serwerze?
N: Aktualnie mam przegrane 856 godzin od 2020 roku. Miałem parę przerw, przez które liczba godzin nie jest adekwatna do daty rejestracji.

M: Dość sporo godzin. Nie myślisz, że mógłbyś ten lepiej wykorzystać?
N: Zapewne mógłbym, lecz dużo fajnych chwil tutaj przeżyłem. Majątek, który tutaj zebrałem, jakoś zmywa te myśl. Dodatkowo poznałem dość dużo ciekawych osobowości, dzięki którym milej spędziłem ten czas. Wiele osób uważa, że gry szkodzą. Lecz u mnie wręcz są pozytywy, wielu ciekawych rzeczy się nauczyłem.

M: Jak już jesteśmy przy majątku, jak on wygląda? Jak na ogół wyglądają twe osiągi na serwerze?
N: Majątek mój wynosi około 1 mln PLN. Jest to bullet, czysty huntley i elegy full tune. Niedługo planuje dość fajny projekt zrobić, który z czasem powiększy dość mocno ten majątek. Większość funduszy zebrałem na frakcji.  Dodatkowo mam świetną organizację, dokładniej YellowSquad. Jestem tam na randze Fonte Primaria. 

M: Z czego co wiem, należysz do San Andreas Fire Department. Jaką rolę tam pełnisz?
N: Szczerze mówiąc, dość małą. Jestem zwykłym funkcjonariuszem po kursach na stopniu Starszy Strażak. Wyróżniającym aspektem u mnie jest przynależność do Specjalistycznej Grupy Poszukiwawczo Ratowniczej. W niej zajmujemy się zadaniami typowo wysokościowymi oraz wodnymi na poziomie ponadpodstawowym.

88uEPq2.png

M: Super przynależność, bardzo interesujące. Skąd się wziął pomysł na frakcje SAFD u Ciebie?
N: Pomysł na grę we frakcji głównie pochodził  z mojego zainteresowania pożarnictwem. Zauważyłem informacje o otwartym naborze do Szkoły Podoficerskiej. Nie zawahałem się, od razu napisałem podanie. Również dużo osób mi ją polecało. 

M: Rozumiem. Polecasz frakcje innym?
N: Jak najbardziej. Dużo ciekawych osób, dużą wiedzę można zdobyć, która może się nie tylko w grze przydać. Pierwsza pomoc, więcej chyba nie muszę mówić. Atmosfera we frakcji jest bardzo sprzyjająca. Na ogół zgrana z nas drużyna, wspieramy siebie nawzajem. Nie ma u nas żadnej dyskryminacji, każdy jest równy sobie. Dodam jeszcze, że skryptowo frakcja jest bardzo dobrze rozbudowana. 

M: Okej. Chciałbyś może coś zmienić we frakcji?
N: Na obecną chwilę wszystko jest na miejscu, nic dodać oraz nic ująć. Idealnie jest.

M: Potwierdzam twe zdanie. Myślałeś o dołączeniu do administracji?
N: Nie próbowałem i nie zamierzam na ten moment, muszę więcej pograć na serwerze. W przyszłości może zmienię zdanie.

M: Rozumiem. Dotarliśmy do końca wywiadu. Dziękuje Ci za niego, chciałbyś kogoś pozdrowić?
N: Również dziękuje. Tak, chciałbym pozdrowić: Organizacje YellowSquad, @Akselek, @cebulkaK9, @ebebe123, @xEasyy_, @marchewa*, @BlackSkorpio69, @Alvinekk, @mieciu', @kubereka.rar, @HUbi_, całą frakcje SAFD, SARA oraz Ciebie. Wszystkiego dobrego!

linia bez napisu.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu! Zachęcam do pozostawienia reakcji po wywiadem oraz do udzielenia swej opinii w komentarzach!

274805961_piecztka.jpg.058b9965c9958181f5021b4895035e3f.jpg

Autoryzował: @Patryk99

596513397_liniaznapisem.thumb.png.044368cf10b3666a5159ba79705cc917.png

Edytowane przez Patryk99

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin