Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Lekarzem Rezydentem PAWELOS1122.

MobileKK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @TheMobileQ z Redakcji 4Life News. Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Lekarzem Rezydentem @PAWELOS1122.

5D4B3bb.png

v7hT75K.jpg

5D4B3bb.png

T - @TheMobileQ

P - @PAWELOS1122

5D4B3bb.png

T: Witam, tu Młodszy Redaktor TheMobileQ z Redakcji 4Life News. Chciałbym Ci zadać kilka pytań. Nie będzie to dla Ciebie problemem?
P: Witam, z tej strony Lekarz Rezydent PAWELOS1122 z San Andreas Medical Department oczywiście odpowiem na twoje pytanie.

T: Super, a więc zacznijmy standardowo, może opowiedz mi i czytającym ten wywiad coś o sobie.
P: Mam na imię Paweł pochodzę, z województwa śląskiego na co dzień pracuje na terenie szpitala specjalistycznego w Tychach oraz prosektorium zajmuje się pacjentami, którzy odeszli od bliskich ciałem a duszą nadal przy nich są. W wolnym czasie poświęcam na dokumentacje oraz granie na serwerze MTA, oraz czasami Euro Truck Simulator 2, oraz innego typu gry symulacyjne, oraz strategiczne.

T: Czy masz jakieś plany na przyszłość, jeżeli chodzi o rzeczywistość?
P: Tak mam zamiar zostać kierowcą autobusu miejskiego, ale do tego muszę jeszcze poczekać jeden rok. Bo jak wiemy, wymagany jest wiek 24 lata na kat D. Na szczęście niebawem mam już 23 lata więc już pomału uczę się w tym kierunku.

T: Rozumiem, jest obecnie okres wakacyjny. Planowałeś, gdzieś może wyjechać w te wakacje?
P: Tak w sierpniu zaczynam urlop i wybieram się do Zakopanego na jeden weekend z powodu, iż kocham góry. A potem również planuje się wybrać do największego w Polsce parku wodnego, który mieści, się nieopodal Warszawy, a jeszcze nie miałem okazji tam zawitać. Dlatego taki mam plan na te wakacje resztę wolnego czasu mam, mam zamiar poświęcić na radio 4MUSIC, jak i również na służbę we frakcji San Andreas Medical Department.

T: Rozumiem następne pytanie, lecz już dotyczące świata wirtualnego. Od kiedy grasz na platformie MTA?
P: Mój okres bycia na scenie MTA to ponad rok tylko na tym serwerze gram od początku kiedyś planowałem odejść i pójść gdzieś indziej. Na całe szczęcie wszystko się zmieniło o 180 stopni, gdy dostałem się do frakcji SAMD i tak już zostało. Planuje, jeszcze dużo czasu poświęcić serwerowi najbardziej mnie trzyma to, iż mam wielu wspaniałych ludzi, których mam okazje codziennie poznawać.

T: Rozumiem, okej przejdźmy do pytania, skąd wziął się pomysł na twój nick?
P: To bardzo ciekawe pytanie, gdy zakładałem, na platformie MTA konto uznałem, że niedługo mam 22 lata i z tego powodu wyszło 22. Przed tym jeszcze mamy 11 z powodu, iż od mojej siostry dziecko w tym dniu kończyło 11 lat. Sam pawelos natomiast powstał z rozszerzenia imienia Paweł.

T: Rozumiem, zauważyłem, że jest obecnie we frakcji SAMD, a możesz powiedzieć, na jakim stopniu i na jak długo planujesz być w SAMD. Może zdarzyło Ci się rozmyślać o zmianie frakcji?
P: We frakcji SAMD jestem po raz drugi i po raz drugi na stopniu Lekarza Rezydenta. Pierwszy mój okres bycia we frakcji trwał od maja 2021 do października 2021. Natomiast kolejny mój okres bycia we frakcji, trwa od 12.04.2022, aż doteraz. Planuję, we frakcji być jak najdłużej, jest wielu wspaniałych ludzi i bardzo przemiły zarząd oraz jeden z najlepszych liderów, jak i dyrektora, jakich poznałem Grzengol.

T: Widzę też, że jesteś w biznesie Radiu 4Music czy mógłbyś, opowiedzieć nam jak wygląda twoja rutyna w tym biznesie?
P: Praca w biznesie, jakim jest, 4MUSIC nie jest, łatwa musimy wiele rzeczy przygotować przed samym wejściem na antenę. Takie jak sprzęt głos oraz wybrać utwory, jakie polecą na każdej audycji, aby jedno z drugim mogło, działać równo. Jednak jakby nie popatrzeć, słychać nas na stronie internetowej radia, jak również na całym serwerze więc niema możliwości wpadki. Natomiast w radiu jestem, nie cały miesiąc, a już posiadam, wielu fanów. Muszę, też być gotowy na krytykę oraz innego typu zaczepki. Aby, wiedzieć jak działać w sytuacjach wyjątkowych, ale też zdarzają się pozdrowienia takie, które musimy sprawdzić przed powiedzeniem ich na antenie. Na szczęście mamy zarząd, który jest w każdej chwili pomocny.

5D4B3bb.png

j4AQw4w.jpg

5D4B3bb.png

T: Dlaczego akurat SAMD i czy jakbyś nie był, w SAMD to gdzie obecnie byś siebie widział w jakiej frakcji?
P: Bardzo ciekawe pytanie, a zarazem trudne. Dlaczego frakcja SAMD? Dlatego, iż mają bardzo dużo z akcji RP, po miejsce zdarzenie, aż po szpital specjalistyczny w LV. Strasznie lubiłem, jako zwykły obywatel San Andreas odgrywać akcje rp za każdym razem było coś innego. A kiedyś sobie tak pisałem za pomocą wiadomości prywatnych jednym z ratowników obecnych na służbie czy ciężko się dostać nie, nie jest ciężko i to najbardziej mnie przekonało. To właśnie będzie, mój kierunek jak już wcześniej wspomniałem, w naszym wywiadzie sam w świecie rzeczywistym pracuje na terenie jednego ze szpitali. Gdybym nie dostał szansy do tak świetnej frakcji i tak rozbudowanej następną frakcją, jaką bym wybrał, byłaby SARA z powodu przeróżnych powodów. Akcji RP jak załatanie dziury naprawa lampy/bankomatu i tym podobnych rzeczy kierowałem, się pisząc, podania do frakcji prawdą, a zarazem czymś gdzie odnajdę siebie i nie będę się nudzić i nie będę musiał wchodzić na służbę, bo muszę tylko po prostu, bo chcę.

T: Uuuu ciekawie, jeżeli by kiedyś usunęli, Multi Theft Auto to w co byś grał?
P: Zapewne dalej w gry symulacyjne takie jak OMSI 2 czy też Euro Truck Simulator. Natomiast byłbym załamany taką wieścią, iż serwer znika z powodu mojego majątku, jaki jest nie wielki, ale jest czy też, że poznałem tylu fajnych ludzi. Przez chwilę zostało wszystko stracone i że miałem tyle godzin i minut poświęconych na serwerze. Tak jak domek z piasku wszystko się skończyło.

T: Mhm rozumiem, a jakie masz takie największe plany, jeżeli chodzi o serwer? Jakiś może jeden z największych celów, do którego dążysz?
P: Nigdy nad tym się poważnie nie zastanawiałem, ale chciałem kiedyś utworzyć organizacje. Niestety nie udało się, ale może kiedyś utworze nigdy nie mówię nie, przynajmniej się staram nie poddawać i dążyć do celu. Mam plan kupić sobie w przyszłości odległej kupić jakieś samochodziki i zrobić je na fulltune, jeżeli uda, się plan wykonać to mi wystarczy, aby być z siebie dumnym.

T: Okej, a więc następne pytanie, czy byłeś kiedyś karany na serwerze?
P: Tak posiadam, w liście kar 17 kar nadanych przez ekipę serwera 2 kary z 17 kar są nie słusznie nadane, ale nic nie poradzimy. Niestety czas płynie, dalej więc nie patrzmy, za siebie a przed siebie jak każdy gracz posiada, coś za uszami, nawet każdy członek ekipy serwera posiada, coś za uszami każdy jest równy drugiemu i lepiej się nie wychylać od stada.

T: Oczywiście tego pytania nie mogło zabraknąć. Na ile wyceniasz swój majątek i jak myślisz, że na twój obecny staż to dużo czy mało?
P: Mój majątek nie jest, zbyt spory na ilość spędzonego czasu na serwerze posiadam, 2 pojazdy marki Walton 1.4, który otrzymałem w prezencie i którego nigdy nie mam zamiaru sprzedawać. Posiadam także mój drugi pojazd to sultan, który posiadam, od niedawna mój majątek nie przekracza, 700k. Mój staż na serwerze obecnie nie jest, duży, bo tylko 1673 godziny jak na chwile, obecną. Nie żałuje ani minuty spędzonej na serwerze, bo każdą minutę w pełni wykorzystuję.

T: Rozumiem, a próbowałeś może swoich sił w rekrutacji do administracji serwera?
P: Tak próbowałem oraz próbować zamierzam, dalej myślę, że nic nie powinniśmy, przekreślać a na wszystko czas przyjdzie. W swoim czasie mam nadzieje, że kiedyś uda mi się dostać do administracji często napotykam się z tym pytaniem na radiu, gdy gram audycje. Często też zastanawiam się, dlaczego tym razem się nie udało, ale myślę, że kiedyś zostanę wybrany.

T: A teraz takie pytanie, czy według Ciebie gospodarka serwera jest dobra, czy może zbyt niska?
P: W tej sprawie zbyt dużo powiedzieć nie mogę, ale myślę, że jest na bardzo dobrej drodze, aby potem można było podziwiać sukcesy. Sukcesy ciągle rosną na serwerze po przez pomocników właściciela jak samego właściciela ZbyKa.

T: Niestety nasz czas dobiega końca, jeżeli chodzi o wywiad. A więc teraz takie pytanie, czy chcesz kogoś pozdrowić? Jeżeli tak to teraz śmiało możesz to zrobić.
P: Tak chętnie pozdrawiam ciebie, jak również osoby, które wiele mi pomogły, jakimi były : @Kameleon.@BlueCry@Ferii@Piotrus:)@Aza*@Grzengol@Kju.@Ministrant*@Orbit@Emialski@Ivan*@Greyna.gg@Kubula@ZbyK.gg@krecikoo@Pablo1910@symulator_gier i wiele więcej osób.

T: Dziękuję za udzielenie wywiadu oraz również dołączam się do pozdrowień, oraz życzę Ci wszystkiego najlepszego na drodze serwerowej, oraz w życiu prywatnym.

5D4B3bb.png

Pl7ydz4.jpg

5D4B3bb.png

Dziękuję, za przeczytanie wywiadu, zapraszam do komentowania wywiadu oraz do zostawienia reakcji, jeżeli się wywiadzik podobał. Zapraszam, również do obserwacji moich dalszych materiałów.

1UjDHh2.png

Autoryzował: @Patryk99

5wNnuaX.png

Edytowane przez Patryk99

W dniu 26.07.2022 o 17:43, TheMobileQ napisał:

"Na całe szczęcie wszystko się zmieniło o 180 stopni, gdy dostałem się do frakcji SAMD i tak już zostało."

Nie mam pojęcia czemu @Patryk99 zautoryzował ten artykuł gdy mamy w nim taki błąd...

Sam artykuł spoko.

3 godziny temu, TomseeS napisał:

Nie mam pojęcia czemu @Patryk99 zautoryzował ten artykuł gdy mamy w nim taki błąd...

Sam artykuł spoko.

Dzięki za zauważenie na to wychodzi, że przeoczyłem ten błąd moja wina, ale wiadomo, że nie którym zdarzają się większe wpadki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin