Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na S1zu - oskarżony przez J0ker.

J0ker.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: S1zu
    Data i godzina zdarzenia: 29.07.2022 17:00
    Pełen opis sytuacji: Około godziny 12:20 był pościg który wjechał na DM, zobaczyłem funkcjonariusza i z paroma osobami zaczęliśmy strzelać ja go zabiłem po czym niecałą minute później zostałem powalony przez @MonDy. albo @Chrzano_o nie jestem pewien i dobity przez @Hezaks z tego co pamiętam to po tym jak osoba na DM'ie zostanie powalona a później dobita to tego wpisa nie powinna uzyskać, a funkcjonariusz @s1zu postanowił mi takowego wpisa nadać  zdecydowałem się oddać w ręce funkcjonariusza @Envil* i wsadził mnie za 4 wpisy na 120 minut gdzie wpis za zabójstwo FP liczył jako 50 minut, tylko że w taryfikatorze wpisy liczy się od 5-30 minut a nie do 50 minut, zostałem powalony po czym dobity na DM'ie a nie powalony i zakuty.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: [2022-07-29 12:21:22] [Output] : * ZostaĹ‚eĹ› zabity przez gracza Hezaks. tutaj log potwierdzający to że zostałem zabity przez funkcjonariusza Hezaksa a log w którym zostałem powalony powinien mieć funkcjonariusz który mnie powalił. a tutaj jeszcze log z wpisem [29.07.2022] Zabójstwo FP na DM. // S2 s1zu

Ja, J0ker. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez J0ker.

Witam.

Zawiodła tutaj komunikacja i niedoinformowanie.
Zabiłeś i zostałeś zabity przez FP podczas jednego i tego samego pościgu. Wpisu być nie powinno...

@s1zu zwróć na konto oskrażyciela 5000PLN (30x100/1m+2000)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin