Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Pamefloxe - oskarżony przez Radzjx002

Radzjx002
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Radzjx002
Nick osoby oskarżonej: Pamefloxe
Powód napisania skargi: niemiłe zachowanie
Dowody:https://youtu.be/dkNQxMYq8Is

niestety we wzorze nie ma takiego czegos jak cos od siebie więc chcialbym dodac, ze sytuacja wyglądała tak: zatrzymalem sie na chwile by odpisać koledze i nagle podbija do mnie pracownik i nie wiem z jakiej paki zaklada mi blokade na kolo jak stalem doslownie 5s. mysle ze to nie mile zachowanie szczegolnie dlatego, ze chcialem odpisac więc zjechalem na bok aby nie blokowac drogi.  (przepraszam ale nie mialem dluzszego klipa i jest juz pokazane jak mam zalozona blokade ale moge pokazac w logach roznice czasową w wiadomosciach przed klipem jak i na klipie.

• Support

Witam, z tej strony pracownik Pamefloxe z San Andreas Road Assistance

Około godziny 22:20 przejeżdżałem w LV obok giełdy, moją uwagę przykuło twoje auto które zwyczajnie stało na zakazie co potwierdza to niżej podany ss dowodowy. Na miejscu zdarzenia poinformowałem cię że nie zapoznanie się ze znakami drogowymi nie zwalnia cię z przestrzegania ich, swoją drogą na coś one jednak tam są postawione, obok miałeś parking.. Więc postanowiłem zabrać owe auto

https://imgur.com/a/zqWQ8Jo

• Support

Dodam też że poinformowałem cię o zakazie, na co ty odpisałeś "pobiegnij tam i mi pokaż" oczywiście twoją prośbę wykonałem wraz z innymi graczami. Proszę więc nie pisać 

46 minut temu, Radzjx002 napisał:

nie wiem z jakiej paki zaklada mi blokade na kolo

Bo byłeś o tym informowany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin