Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Aspirantem Sztabowym PatRyKFH.zip

Mich*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

0ihGkoN.png

Witam, Redaktor Mich. się kłania z Redakcji 4Life News. 

W tym materiale przedstawię Wam Aspiranta Sztabowego @PatRyKFH.zip. Zachęcam do zapoznania się z materiałem!

fMVQAmS.png

Nvhu0rm.png

fMVQAmS.png

M - Mich.

P - PatRyKFH.zip

fMVQAmS.png

M: Witam, Redaktor Mich. Z 4Life News. Byłbyś chętny na wywiad?
P: Cześć PatRyKFH.zip z tej strony. Jasne, nie widzę problemu.

M: Okej, zaczynajmy. Opowiedz coś o sobie.
P: To tak. Nazywam się Patryk i ukończyłem 18 wiosen, mieszkam w średniej wielkości miejscowości na południu Śląska. Obecnie jestem uczniem Szkoły Branżowej II stopnia na kierunku Technik kontroli i planowania procesów drukowania, jestem odpowiedzialny za planowanie produkcji na przykład książek, czasopism i wszystkiego, z czym jest związana poligrafia oraz druk. Odstawmy na bok edukację. Interesuje się głównie podróżami, uwielbiam jazdę samochodem, lubię poczytać dobre kryminały oraz pooglądać filmy akcji i dramaty wojenne, interesuje się również lotnictwem, kolejnictwem, pożarnictwem oraz militariami. Jestem osobą o spokojnym i przyjaznym usposobieniu, łatwo przychodzi mi zawieranie nowych znajomości, w grupach jestem bardzo szybko akceptowany. Jestem osobą, która dużo robi oraz też dużo mówi, co idzie ze sobą w parze. Z tego miejsca mogę dodać, że zostałem również krwiodawcą i Was czytelnicy zachęcam również do oddawania, nic to nas nie kosztuje, a może pomóc.

M: Dobrym człowiekiem jesteś! Jak zacząłeś swą rozgrywkę na serwerze?
P: Moja przygoda z 4Life zaczęła się 29 grudnia 2020, poszukiwałem serwera RPG a z racji, że konkurencyjne serwery poupadały, przeniosłem się tutaj. Zachęcił mnie do tego znajomy, grający do dziś na tym serwerze. Od tamtej pory do dziś jestem graczem 4Life.

M: Jasne. Dlaczego akurat 4Life?
P: Większość moich znajomych zaczęła rozgrywkę tutaj po zamknięciu pewnego serwera. Tam, gdzie oni, tam i ja.

M: Rozumiem. Jak powstał Twój nick, dlaczego akurat taki?
P: Skąd taki, a nie inny nick? Jestem osobą wywodząca się ze społeczności ETS2, w połączeniu z faktem, że jedną z moich myślę, że najbardziej lubianych marek jest Volvo, dodałem przydomek FH od serii pojazdów tegoż producenta, i tak zostało do dziś.

M: Ciekawa sprawa. Jak długo grasz na serwerze? Ile godzin przegranych masz?
P: Staż jak wspomniałem wyżej, gram od 29 grudnia 2020 roku. Przegrałem 1131 godzin od tego czasu.

M: Dość długo! Chciałbyś może wstąpić do ekipy serwera?
P: Nie planuje i nie zamierzam raczej dołączać do ekipy serwera. Mam zbyt dużo obowiązków służbowych na serwerze i prywatnie.

M: Rozumiem. Jak wyglądają twoje osiągnięcia? Majątek?
P: Obecnie jestem posiadaczem Cometa 1.6, majątku mam na tę chwilę około 300k, we frakcji na dzień pisania tego wywiadu piastuje stopień Aspiranta Sztabowego. Czy coś prócz tego osiągałem? Miałem epizod bycia w redakcji, obecnie jestem w wojsku w stopniu szeregowego.

M: Ciekawie. Zmieniłbyś coś na serwerze? Skrypt, cokolwiek?
P: Szczerze? Nie wiem. Głównie gram we frakcji, inne sektory serwera nie są mi dobrze znane. Aktualnie nie.

M: Ładna historia. Wspomniałeś o frakcji, jaka to frakcja?
P: Jestem funkcjonariuszem SAFD od 11 stycznia 2021 roku z jedną dłuższą paro miesięczną przerwą od frakcji. Jak napisałem wyżej, na ten moment piastuje stopień Aspiranta Sztabowego, moje stanowisko służbowe to dowódca zastępu, jestem odpowiedzialny równie za wóz bojowy oraz za podległych mu funkcjonariuszy. Prócz tego nie pełnię żadnych innych funkcji.

fMVQAmS.png

DagLjC0.png

fMVQAmS.png

M: Rozumiem, fajna sprawa. Co byś chciał zmienić bądź dodać do frakcji?
P: We frakcji na pewno bym chciał zobaczyć linię gaśnicze, bo nie ukrywajmy mimo naszych starań i odgrywania na /me i /do bieganie z gaśnicami w oczach osób poza frakcja wygląda co najwyżej śmiesznie. Prócz tego raczej nic. Wszystko jest wdrażane wewnątrz frakcyjnie.

M: Racja, dziwnie to wygląda. Polecasz napisać podanie do frakcji? Jak tam jest?
P: Drogi czytelniku, jeśli jesteś osobą zmotywowaną, dobrze współpracuje ci się w grupie, szybko się uczysz nowych rzeczy, nie masz problemu z wykonywaniem rozkazów przełożonych, to jest to idealne miejsce dla Ciebie. Tak, zdecydowanie polecam frakcje, mimo że na początku wszystko może wydawać się trudne do zrozumienia i opanowania, staje się później proste. We frakcji panuje miła, koleżeńska i przyjazna atmosfera.

M: Sama prawda. Ostatnie pytanie — Gdzie siebie widzisz po frakcji SAFD?
P: Aktualnie nigdzie. Nie mam takich planów, nie myślałem o tym.

M: Okej. Dziękuje Ci za wywiad, chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Również dziękuje. Pozdrawiam czytelników oraz frakcje SAFD!

fMVQAmS.png

Jak Wam się podobał wywiad? Zostawcie coś po sobie w komentarzach!

fMVQAmS.png

ZFq8iHN.png
Autoryzował: @MateuszXQ

0ihGkoN.png

Edytowane przez MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin