Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Redaktorem Specjalistą Piko0412

Mlonskyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png
Witam, z tej strony Młodszy Redaktor Mlonskyy z Redakcji 4Life News. Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Redaktorem Specjalistą @Piko04125D4B3bb.png
IuPWoz7.png
5D4B3bb.png
M - Mlonskyy

P - Piko0412
5D4B3bb.png

M - Witam, tu Młodszy Redaktor Mlonskyy z Redakcji 4Life News. Chciałbym zadać Ci kilka pytań. Jesteś chętny na nie odpowiedzieć?

P - Siemanko, Redaktor Specjalista Piko0412 się kłania. Pytania? Czemu nie!

M - Na początek, opowiedziałbyś mi oraz czytelnikom coś o sobie?
P - To na początku nazywam się Aleks, mam 13 lat, po wakacjach będę chodził do 8 klasy szkoły podstawowej. W wolnym czasie lubię, potocznie mówiąc siedzieć przy garach, chodzić na rower, spędzać czas ze znajomymi czy to na komunikatorach, czy to w realu. Po podstawówce mam zamiar iść w ww. gastronomie.

M - Przejdźmy do serwera, kiedy oraz w jaki sposób się o nim dowiedziałeś?
P - Okej, powiem, że historia jest dosyć poplątana, a wyglądała mniej więcej tak: Kolega kolegi mojego brata grał tutaj właśnie na 4life, potem kolega mojego brata zaczął z nim grać, potem mój brat zaczął grać na serwerze. Kiedy mój brat zaczął grać, po czym zapytał, czy też nie chce, powiedziałem, czemu nie? No i gram tak od 2019 roku a dokładniej 5 lutego. Fajnie się gra, lecz miałem sporo momentów, przez które myślałem, że skończę z serwerem. Pewnie jak większość osób, czyli raz siedzisz cały czas na serwerze z 2 lub 3 miesiące, a potem zapominasz o istnieniu i nie chce ci się nic robić. Też nie możemy zapomnieć o momencie, gdy dostałem zerowanie konta w październiku. Od tamtego czasu moja gra wygląda zupełnie inaczej.

M - Okej, nie odchodząc od serwera, Jakie statystki posiadasz na swoim koncie?
P - Na chwilę obecną posiadam przegrane 1100 godzin. Mój majątek wynosi około 1,5kk do 2kk, w sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałem, wchodzi w niego Cheetah 2.2 FT bez baku benzyny, atrapy i nitra oczywiście, Windsor 1.6 na lampie oraz gotówka. Wszystkie statystyki byłyby większe, gdyby nie zerowanie konta 1 października 2021 roku.

M - Nie żałujesz czasu przegranego na serwerze?
P - Szczerze mówiąc, nie żałuje zbytnio tego czasu, gdyż na serwerze równie dużo się nauczyłem. Myślę, że mógłbym go lepiej zagospodarować, bo zawsze jest na to miejsce, lecz czy zagospodarowałem go źle? Nie sądzę. 1100 godzin od października ubiegłego roku to jest całkiem sporo, bo mimo wszystko to ponad 1000 godzin na nie cały rok.

M - Aktualnie nie przynależysz do żadnej frakcji dlaczego?
P - Jak większość osób wie, odszedłem z SARA, powód był bardzo prosty. Ostatnimi czasy nie chciało mi się wyrabiać minut. Odszedłem z rangi Doświadczony Specjalista, więc można powiedzieć, że byłem w połowie. Teraz planuje dołączyć do innej frakcji, zobaczymy, do której się uda. Do SARA na pewno kiedyś wrócę.

M - Przechodząc dalej, grasz w inne gry? Jeśli tak, to w jakie?
P - Szczerze mówiąc rzadko teraz gram w inne gry niż MTA, lecz jak już zagram to w The Forest, Bloons TD 6. Nic poza tym, teraz nie czuje jakiegoś mocnego na to parcia. Staram się jak najmniej siedzieć przy komputerze no ale nie zawsze wychodzi.

M - Odchodząc od życia wirtualnego, Opowiesz nam, jakie masz hobby?
P - To tak jak wyżej wymieniłem, lubię gotować w wolnych chwilach. Staram się robić to często oraz dobrze, gdyż wiem, że będę chciał związać z tym przyszłość i czemu teraz nic nie robić jak mam wolny czas i sprawia mi to radość. Moim hobby jest też jazda na rowerze, raz lub dwa razy w tygodniu wychodzę na rower, gdzie zazwyczaj robię z 20 do 25 kilometrów. Nie zapominajmy o moim hobby grania na komputerze no bo wiadomo, że też takowe jest.

M -Jakiej muzyki na co dzień słuchasz? Jaki jest twój ulubiony wykonawca?
P - Różnie u mnie to wygląda, bo zazwyczaj ,,wylizuje'' piosenkę aż mi się nie znudzi, ale nie zawsze tak jest. Mój ulubiony wykonawca? Ciężko to powiedzieć, bo często mi się to zmienia, ale ostatnio sobie słucham Multiego, SB Maffija, Taco Hemingway no a z takich playlist to lubię muzykę radiową więc mam zapisaną na spotify'u Gorąca 20 Eski.

M - Wracając do serwera, Czy jesteś zadowolony ze swojego majątku?
P - Wracając do serwera, Czy jesteś zadowolony ze swojego majątku? Pewnie mogło być go więcej, lecz osobiście jestem bardzo zadowolony z tej kwoty. Może nie jest ona duża jak na tyle godzin ile mam, lecz ja nigdy nie byłem taki, żeby siedzieć cały dzień na serwerze i zarabiać pieniądze na pracach dorywczych czy frakcjach. Jest to spory majątek, patrząc na to, że przed zerowaniem w październiku ubiegłego roku było to zaledwie 600k na 900 godzin więc zawsze moim takim punktem odniesienia więc, patrząc na to, że mam 1100 godzin i 3 a prawie 4 razy większy majątek to dla mnie robi wrażenie.

5D4B3bb.png

1OaNb6V.png

5D4B3bb.png

M - Przejdźmy może na temat biznesu — znajdujesz się w Redakcji. Jaki okres jesteś już w tym biznesie?
P - W Redakcji dostałem się podajże w maju? Sam nie pamiętam. Jak na razie fajnie mi się tu pracuje i zarabia pieniążki. Jest to pierwszy biznes do którego dołączyłem i do tej pory nie żałuje bo spoko ludzie i luźna atmosfera. Każdy sobie pomoże więc idealnie. 

M - Dlaczego wybór padł akurat na Redakcję, a nie na inny biznes?
P - Dłuższej ciekawostki z tym nie ma, po prostu zobaczyłem, że ta akurat ma rekrutacje, więc postanowiłem napisać i jestem. To jest ciekawa historia, bo na początku rekrutacji w ogóle nie brałem tego na poważnie i myślałem sobie czemu nie będzie zabawnie albo mnie wywalą za jakąś głupotę, albo sam odejdę, bo mi się znudzi a tu nie! Patrząc na przebieg czasu to całkiem fajnie, że przyjęli tutaj, bo tak pewnie bym próbował gdzieś indziej najprawdopodobniej w wojsku.

M - Na czym polega praca pracownika tego biznesu? Jakie są Twoje obowiązki? Poleciłbyś innym graczom ten biznes?
P - Biznes polega na tworzeniu różnych materiałów, wywiadów jak ten dziś, relacje z eventów oraz inne ciekawe rzeczy. Moim obowiązkiem jest właśnie robienie dobrze tych materiałów. W pracy mogę powiedzieć, że najbardziej do gustu przypadły wywiady których mam sporo w karierze. Czy bym polecił? Zależy od osoby. Na pewno nie każdemu podoba się, pisanie materiałów więc trzeba, po prostu chcieć to robić, bo nie ma co robić na siłę.

M - Dziękuję za wywiad. Ostatnie szybkie pytanko - czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
P - To na sam koniec pozdrawiam całą frakcje SARA na pewno do was wrócę! Oraz szczególne pozdrowienia dla @Masellko, @xxPacioraxx, @Domciol, @TomcioJawor oraz wszystkich adeptów SARA którzy zdają egzaminy!

5D4B3bb.png

LoyOT8R.png

Autoryzował: @Sheeker

pTwv4Dc.png

Edytowane przez Sheeker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin