Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Inspektorem _Vapid

Mlonskyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor Mlonskyy z Redakcji 4Life News. Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Inspektorem @_Vapid

5D4B3bb.png

gKEbO7J.png

5D4B3bb.png

M - Cześć, tu Młodszy Redaktor Mlonskyy z Redakcji 4Life News. Chciałbym zadać Ci kilka pytań. Jesteś chętny na nie odpowiedzieć?
V - Ahoj! Z tej strony Inspektor _Vapid z San Andreas Road Assistance. Tak, jestem chętny na nie odpowiedzieć.

M - Zaczynając, opowiesz coś o sobie?    
V - Oczywiście. Jestem Piotrek, mam 16 lat i pochodzę z Podkarpacia, z okolic Rzeszowa. Interesuje się motoryzacją i chodzę do szkoły, która jest z tym związana. Jestem na profilu technik mechanik pojazdów samochodowych. W wolnym czasie lubię grać w MTA bądź też od jakiegoś czasu gram w my Summer Car. Grając sobie na naszym pięknym serwerze, lubię sobie posiedzieć nieco na kopalni lub na służbie po lawetować.

M - Jak wyglądał twój początek na serwerze? Skąd o nim się dowiedziałeś?
V - Zacznijmy może od tego, jak się dowiedziałem o tym serwerze. Było to tak, że na początku grałem z kolegą z klasy na jednym już upadłym serwerze, który był bardzo popularny też wtedy.  Kolega z klasy powiedział mi później o 4life. Myślę sobie, okej, zobaczę. Zrobiłem konto, pograłem chwilę, ale nie chciało mi się bardzo zaczynać od nowa. Po tym, gdy znudził mi się tamten serwer, więc postanowiłem spróbować 4Life i tak już tutaj gram 3 lata. Były oczywiście przerwy, ale nie roczne jakieś ani nic. Pamiętam tyle, że na początku miałem niebieskiego waltona, którego rok temu chciałem odkupić, sprawdziłem go na forum, ale okazało się, że od ponad roku jest nieużywany. Początki wiadomo, że były trudne, ale jakoś dałem radę i teraz nie jestem w stanie przejść na żaden inny serwer na stałe.

M - Idąc dalej, jesteś we frakcji SARA. Dlaczego akurat ta frakcja? Poleciłbyś frakcję innym graczom?
V - Hmm, czemu SARA? Wybrałem tę frakcję, ponieważ bardzo mi spodobało się to, czym się tam, można zająć. Lubię odgrywać różne akcje RP, a z racji, iż w tej frakcji wydały mi się one ciekawe, to postanowiłem spróbować i już jestem w niej prawie rok, nie licząc przerwy. Ludzie tam też są bardzo sympatyczni, można się z nimi pośmiać ze wszystkiego. Tak szczerze raczej nie poszedłbym teraz do innej frakcji niż SARA na tym serwerze. Luźna frakcja, praca luźna też i przyjemna. Przynajmniej dla mnie. Miała to być frakcja tak o, na jakiś czas a skończyło się tak, że już tu zostałem na stałe. Tak, polecam tę frakcję każdej osobie.

5D4B3bb.png

ba5LVx9.png

5D4B3bb.png

M - Dostałeś się do biznesu 4Life Cinema Center, czemu akurat ten biznes, a nie inny?
V - Noo powiem tak..., Byłem wcześniej jeszcze w Buildings4You i 41st. MID. Z B4Y odszedłem dość szybko, bo jeszcze na akademii tak jakby. Odszedłem dlatego, że nie umiałem po prostu w handel domkami i nie chciałem na siłę szukać lub kampić domków, aby wyrabiać normę i postanowiłem odejść. W 41st. MID. Byłem nawet dłuższy czas, ale to jednak nie był biznes dla mnie. Gdy przeszedłem wszystkie szkolenia, nie mogłem sobie poradzić ze zdaniem B.L.O.S.U i dość długo się z tym bawiłem, gdy już zdałem to i tak nic w tym biznesie nie robiłem. Byłem, bo byłem i tyle i też postanowiłem odejść, aby nie zajmować miejsca komuś. Teraz wybrałem 4Life Cinema Center, ponieważ wydaje mi się, że to może być to. Ten biznes, w którym mogę zostać naprawdę długo. Ciekawa praca nudził się raczej nie będę. Powiedziałem „raczej”, ponieważ jestem tam dopiero 1 dzień jako stażysta, przede mną jeszcze egzamin. Jeśli z nim sobie poradzę, to będę się starał, dawać z siebie wszystko pracując w tym biznesie. Jeśli będę miał czas to, wezmę na siebie, w sumie każde dodatkowe zajęcie. Na razie zapowiada się świetnie, mili ludzie też, przyjemna atmosfera bardzo i no tak jak mówiłem, nudy raczej nie będzie szczególnie podczas seansów.

M - Jaki posiadasz majątek na serwerze? Jesteś z niego zadowolony?
V - Jak na moje statystyki to majątek jest naprawdę niski. Myślę, że jest to koło 1.5-2.5kk. Nie jestem zbytnio z niego zadowolony i teraz staram się go powiększać. Majątek mam tak niski, jak na moje statystyki, ponieważ przez 80% mojego czasu serwerze jeździłem sobie tak o bądź po prostu wchodziłem na luzie, popisałem z ludźmi trochę i wychodziłem. Konto mam od 2019, a swój majątek zacząłem tak jakby bardziej powiększać dopiero w 2021. Tak jak pisałem wcześniej, jestem też leniwy to też, wpłynęło na mój majątek. Teraz staram się nie obijać i staram się powiększać swój majątek tak bardzo, jak tylko mogę. Aby jakoś odrobić te 2 lata pierwsze zmarnowane na jazdę po losowych miejscach bądź luźne granie bez zarabiania.

5D4B3bb.png

SmdOTVf.png5D4B3bb.png

M - Aktualnie jesteś w organizacji Zwykli Wędkarze, chciałbyś nam coś o niej opowiedzieć?
V - Ostatnio dołączyłem do tej organizacji, więc dużo raczej o niej niestety nie powiem. Mogę teraz powiedzieć tyle, że są w niej największe ziomy serwera i koks atmosfera ogólnie.

M - Odchodząc od serwera, opowiesz nam coś o swoim hobby?
V - Noo poza MTA i ogólnie poza jakimkolwiek graniem lubię trollować na Facebooku. Czasami też lubię wyjść gdzieś z kolegą i polować na fajne wozy na mieście gdzieś.

M - Gdybyś miał zafundowane wakacje w miejscu jakim chcesz, jakie miejsce by to było? 
V - Wybrałbym Helsinki, stolicę Finlandii. Lubię Finlandię za fajny klimacik oraz za to, że tam raczej nie grzeje jak teraz u nas.

M - Jakie jest twoje największe marzenie?
V - Chciałbym kiedyś założyć swój własny warsztacik gdzieś lub mieć swoją jakąś mniejszą bądź dużą kolekcję samochodów, głównie klasyków.

M - To byłby koniec wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić?
V - Zacznijmy od tego, że chciałbym pozdrowić Ciebie oraz organizacje Zwykli Wędkarze, całą frakcję SARA. Najlepszego przyjaciela @Ritway39 oraz @Xyz_or, Handlarza @HuczaR. Najlepszych krejzoli @Shadooweczek@87shaaro oraz @Ksiek.... Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam.

5D4B3bb.png

DhH5uUW.png

5D4B3bb.png

LoyOT8R.png

Autoryzował: @Sheeker

pTwv4Dc.png

Edytowane przez Sheeker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin