Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

No to ten no...

CaptainWhitePL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, piszę to bo administracja nie daję mi drugiej szansy co widać po apelacji :) Kalahim stwierdził że kłamie, nie wiem gdzie ale niech mu będzie... (Przecież supp ma zawsze rację, ale to później)

W serwer włożyłem dużo czasu jak i pieniędzy... Zakupiłem około x3 Premium + i z 10 Premium... Jednym z form relaksu był właśnie 4life...

Chciałbym zacząć od administracji... Na przełomie czasu zauważyłem że z serwerem coś jest nie tak... Na stanowiska supporter'ów dostawali się pierwsi lepsi (za przeproszeniem) gimbusi, którzy dobrze nie opanowali ortografii, co widać po czacie :) 

Właśnie... Czat, "wogóle", "przecierz". Nic w tym nie było by dziwnego lecz to są typowe teksty supporterów... Ale nie możesz mu nic powiedzieć bo to on i on ma zawsze racje... Od tego pół roku na serwerze ukształtowała się dziwna "Hierarchia", "Mam suppa i wszystko mi wolno"

Byłem świadkiem wielu dziwnych rzeczy... (Np. tepanie na życzenie przez supportów graczy, zmiany skinów itp) 

Wydaje mi się, że na serwerze zrobiły się grupy, w których liczą się znajomości i żaden gracz z otoczenia nie ma prawa dostać się na tego "supporta" jak można tak to nazwać, bo jak widzę jaką to pomoc support oferuje graczom to ja podziękuję :)

Tak na koniec... Jeśli nie wierzycie, nie wierzcie :) Po tym roku wrócę (jeśli serwer przez tych ludzi jeszcze się utrzyma) i zobaczę jak się trzyma :)

To cześć i powodzenia z serwerem. BigJoy.

No normalnie nie chciało mi się no ale powycinałem wam te logi bo przecież administracja taka zła za darmo bany daje.

http://imgur.com/a/mslr5

Dziękuje za uwagę ELO.

Nie zmienia to faktu że się znamy :) I w czym skłamaliśmy? :)

I co, dalej napiszesz że nie musisz się tłumaczyć bo nasz suppa? :)

Byłem świadkiem wielu dziwnych rzeczy... (Np. tepanie na życzenie przez supportów graczy, zmiany skinów itp)

Tlumaczylem Ci wczoraj chyba z 10min ze nie tepnalem go na zuczenje tam gdzie chcial tylko do mnie. Jest to znajomy. BA! Kuzyn ! Chcielismy razem pograc wiec go tepnalem. Tyle ode mnie. ELO

Tlumaczylem Ci wczoraj chyba z 10min ze nie tepnalem go na zuczenje tam gdzie chcial tylko do mnie. Jest to znajomy. BA! Kuzyn ! Chcielismy razem pograc wiec go tepnalem. Tyle ode mnie. ELO

Ja też chce teleportować do siebie kolegów by z nimi razem pograć ty możesz to niech każdy może bo co bo support ? 

http://mta4life.pl/index.php?/topic/31918-wniosek-o-odbanowanie-bigjoysupermario-zbanowany-przez-kalahim/

W tej apelacji upierałeś się że to nie była wymiana a jednak !

Szkoda gadać ośmieszasz się na każdym kroku a teraz będziesz marudził jaki to nie jest serwer bo banicje wyrwałeś i chciałeś kłamstwem uzyskać UB :)

Gdybyście uczciwie się przyznali do błędu zaproponował bym abyście się tylko odmienili ale zrobiliście to co uważaliście za słuszne. 

http://mta4life.pl/index.php?/topic/31918-wniosek-o-odbanowanie-bigjoysupermario-zbanowany-przez-kalahim/

Szkoda gadać ośmieszasz się na każdym kroku a teraz będziesz marudził jaki to nie jest serwer bo banicje wyrwałeś i chciałeś kłamstwem uzyskać UB :)

Gdybyście uczciwie się przyznali do błędu zaproponował bym abyście się tylko odmienili ale zrobiliście to co uważaliście za słuszne. 

HHHAHHAAHAHAHHAHA, Twój mózg jednej rzeczy chyba nie pojmuje... Jak ty dostałeś tego suppa jak ty czytać ze zrozumieniem nie umiesz ... ;-; Cytuje: " Dziś przyszła nas ochota zmienić się pojazdami" 

Przyznaj się po prostu do błędu, że bez przyczyny odrzuciłeś apelke :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin