Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

No to ten no...

CaptainWhitePL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bez przyczyny człowieku wymieniliście się pojazdami a mi chcieliście wmówić że to była koleżeńska wymiana na parę dni a była to zwyczajna wymiana dwóch graczy którzy chcieli ominąć zakaz. 

Dziękuję za uwagę nie mam zamiaru kontynuować tej bezcelowej dyskusji.

Bez przyczyny człowieku wymieniliście się pojazdami a mi chcieliście wmówić że to była koleżeńska wymiana na parę dni a była to zwyczajna wymiana dwóch graczy którzy chcieli ominąć zakaz. 

Dziękuję za uwagę nie mam zamiaru kontynuować tej bezcelowej dyskusji.

Ale co zarzucasz im kłamstwa masz dowody naprawdę się może zamienili na kilka dni ?? Po co napisałeś cytuję ,,Dobra panowie z racji że zaczynacie apelację od kłamstwa UB nie będzie". ?? Gdzie tam masz kłamstwo powiedz mi ??

To by wynikało, że jak byście "zmienili" się pojazdami to ty byś miał Jestera, a twój kolega FCR. Natomiast jeżeli byście się wymienili to ty byś miał Jestera, a twój kolega FCR. :v

Synonimy od wyrazu "zmienić"

Ale co zarzucasz im kłamstwa masz dowody naprawdę się może zamienili na kilka dni ?? Po co napisałeś cytuję ,,Dobra panowie z racji że zaczynacie apelację od kłamstwa UB nie będzie". ?? Gdzie tam masz kłamstwo powiedz mi ??

Pamiętaj, support ma zawsze racje, bo to support! xDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin