Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam Sabre 2.2 PFT na Unikatowych Lampach | Buffalo 2.2 PFT na Unikatowych Lampach | Blade 2.2 PFT ID8k na Unikatowych Lampach

kopek123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Sabre
ID:  15931
Pojemność silnika:  2.2
Przebieg pojazdu: 5,8k
Dodatki:  atrapa nitro (1008), felgi (1078), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (JS BAZA ), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), wykrywacz fotoradarów, radio CB, przyciemnienie szyb (60%) baki 35/50
Cena: Oferty - tutaj jeszcze nie miałem ofert dopiero teraz 1 raz ją wystawiam aktualnie chce jedynie oferty w gotówce bez wymian.
Coś od siebie: Super furka na lampach jagodowych oraz liczniku fuksja.
SS’y:https://zapodaj.net/ebc8a92a6d675.jpg.html

Model: Buffalo
ID: 23116
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: zawrotne 400km
Dodatki: atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1073), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (SF 23116), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł ABS, przyciemnienie szyb (60%), Baki 90/75, 1 dod Klucz
Cena: Oferty - największa do tej pory była 2.8-3kk od paru już osób w wymianie lecz aktualnie chcę jedynie oferty w gotówce bez wymian.
Coś od siebie: Buffalo na Lampach Aqua oraz Liczniku Jasnym Niebieskim również niedostępnym w komponentach. Super wóz lampki również niczego sobie chyba z tego co wiem jedyny buffek na aqua.

ssy https://imgur.com/gallery/D7MTqR1

Model: Blade
ID: 8092
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: ~ 32.000 km
Dodatki: wlot -dach (1128), hydraulika, felgi (1078), wydech (1104), przedni zderzak (1181), moduł UP1, moduł UP2, tablica rejestracyjna ( LV 8092), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, bak benzyny: 75dm, bak LPG: 50dm
Cena: Oferty - tutaj jeszcze nie miałem ofert dopiero teraz 1 raz ją wystawiam aktualnie chce jedynie oferty w gotówce bez wymian.
Coś od siebie: Śliczny Blade na unikatowych lampach/liczniku. Lampy: Bursztynowe, a licznik: AQUA. Kozacki lowrider na bardzo niskim id 8k i unikatach teraz jest to praktycznie niemożliwe do kupna żeby pojazdy miał id uni lampy i żeby był lowriderem. 
SS’y:https://imgur.com/a/hbb8iTH

Ssy aut są troszkę inne niż aktualnie jak ktoś chce aktualne zapraszam na pv 

Teraz, Moskva. napisał:

Nie wiem co tu jest zabawne, jest to dojrzała oferta jaką ty podajesz innym gracza, moim zdaniem każdy powinien sie zniżyc do twojego poziomu będzie świetnie!

2.55kk all

X...D co ty próbujesz tutaj zdziałać nie rozumiem 

Dalej 

12 minut temu, SatukGamma napisał:

niby nie zwracasz uwagi, a mu odpowiedziales

1.35kk sabra

Ehhhhh kolejny się musiał wypowiedzieć ucieszony???

Dalej 

Edytowane przez kopek123
Dzięki pionie za odświeżenie postu ;))

40 minut temu, asbesth napisał:

Po to jest ten temat żeby się pod nim wypowiadać 

Sabre 1.36kk ps

Dzięki za bumpy poinasy;)) na tą ofertę od gluta odpowiem wieczorem żeby odwświeżyć

Dalej :**

Edytowane przez kopek123

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin