Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na wot3322 - oskarżony przez Maister420

Maister.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @wot3322
    Data i godzina zdarzenia: okolo 16;20
    Pełen opis sytuacji: No to tak, znajomy miał pościg odstawił auto na przechowywalnie  z której go zabrałem zaczelismy uciekac, gdy bylismy za PC niefortunnie wpadliśmy w poślizg i wpadliśmy do wody, w której zgineliśmy, funkcjonariusz za to, dal mnie do wiezienia na 2;25h 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowód, że nie było to celowe zajście :https://imgur.com/a/kAhIT6g

Dowód na wsadzenie z dopiskiem celowe zabicie sie, zwodowanie pojazdu https://imgur.com/a/Mdz8wtd

Dodatkowe nagrania https://imgur.com/a/mB4GrYV         /     https://imgur.com/a/WDBlXSg

niestety dodatkowe materiały musze dostarczyc w takiej formie, poniewaz film nie moze miec wiecej niz 1min.

Ja, Maister420 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Maister420

Uszanowanie, Police Officer III wot3322 - Police Departament.

Pościg rozpoczął się za twoim kolegą Teodorro, zaraz obok przechowalni pojazdów. Twój kolega schował pojazd, po czym wsiadł do Ciebie, w momencie wyjechania z przechowalni dostałeś nakaz zatrzymania się tzw. "alt", zignorowałeś go. Po paru minutach pościgu wpadliście do wody przy zachodnim wyjeździe z Palomino Creek, po czym oboje się utopiliście. 

Twoje więzienia zostało podliczone następująco:

- 100PLN mandatu  - 1 minuta aresztu 
^Mandat wynosił 5200PLN co dało 52 minuty więzienia
- "Gracz, który utopi pojazd, następnie nie wykaże chęci wyjęcia go ( w przypadku odmowy przyjęcia mandatu ), poniesie konsekwencje przemnożenia minut x2."
^ 52 minuty więzienia po przemnożeniu x2 daje 104 minuty
- celowe zabicie się / wyjście z serwera / użycie tpev - 40minut

Łącznie wynosi to 144 minuty, czyli suma, za którą trafiłeś do więzienia.

Sam osobiście jestem ciekaw, czemu nagrania zostały ucięte w taki sposób, aby nie było widać ilości twoich HP oraz momentu, w którym topisz się razem z kolegą.

Tyle ode mnie, pozdrawiam.

W dniu 9.11.2022 o 16:35, Maister420 napisał:

Pełen opis sytuacji: No to tak, znajomy miał pościg odstawił auto na przechowywalnie  z której go zabrałem zaczelismy uciekac, gdy bylismy za PC niefortunnie wpadliśmy w poślizg i wpadliśmy do wody, w której zgineliśmy, funkcjonariusz za to, dal mnie do wiezienia na 2;25h 

F-usz odpowiedział, przedstawił, z jakiego tytułu zebrało się tyle minut.

W dniu 9.11.2022 o 19:27, wot3322 napisał:

- 100PLN mandatu  - 1 minuta aresztu 
^Mandat wynosił 5200PLN co dało 52 minuty więzienia
- "Gracz, który utopi pojazd, następnie nie wykaże chęci wyjęcia go ( w przypadku odmowy przyjęcia mandatu ), poniesie konsekwencje przemnożenia minut x2."
^ 52 minuty więzienia po przemnożeniu x2 daje 104 minuty
- celowe zabicie się / wyjście z serwera / użycie tpev - 40minut

Łącznie wynosi to 144 minuty, czyli suma, za którą trafiłeś do więzienia.

W dniu 9.11.2022 o 19:32, Maister420 napisał:

Nie zapytałeś czy chce wyjąć pojazd tylko od razu policzyłes 2x.

Jeśli się zabiłeś - f-usz nie miał możliwości podjęcia z Tobą dalszych czynności. Jest to równoznaczne z umieszczeniem Gracza w więzieniu po PID.
^Co za tym idzie - nie był to jego obowiązek.

Nie widzę tutaj winy funkcjonariusza, skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin