Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjecie z czarnej listy - patryk2610

patryk2610
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie Komisje Spraw Frakcyjnych  

Witam z dnia 11.02.2022 otrzymalem czarna liste Komisji spraw frakcyjnych oczywiscie dostalem ja slusznie mieliscie racje z ta decyzja swoim zachowaniem udowodnilem ze przydalaby mi sie przerwa od frakcji i tak owszem pomoglo mi to przemyslec swoje dziecinne zachowanie a blak liste dostalem za to ze bawilem sie suszarka na sluzbie SAFD posciaglaem kazdemu reczny z parkingow i auta wytepaly sie na sam srodek ulicy to zachowanie bylo karygodne przepraszam za to mam swiadomosc tego co zrobilem i bardzo tego zaluje oraz jest mi strasznie glupio z tym ze tak postapilem bardzo przepraszam za swoje zachowanie cala strukture SAFD przysiegam ze juz nigdy nie bede odwalal na serwerze bardzo bym prosil o szanse zeby komisja do spraw frakcyjnych dala mi ta szanse 1 raz dostalem taka kare rozumiem swoj blad oraz obiecuje ze juz nigdy w zyciu taka sytuacja miejsca miec nie bedzie bardzo ale to bardzo prosze z calego serduszka o danie mi szansy przemyslalem swoje zachowanie swoje postepowanie nie powinienem sie zachowywac tak poniewaz takie zachowanie kojarzy sie z 10 letnim dzieckiem a nawet gorzej przepraszam wszystkich za taka sytuacje obiecuje poprawe i obiecuje ze juz sie to wiecej nie powtorzy prosze o danie mi szansy ja nie jestem zlym graczem jestem uczciwy spokojny wiadomo kazdemu kiedys sie noga powinie ale potem czlowiek sie nawraca ja sie nawrocilem rozumiem swoj blad swoje zachowanie i jeszcze raz bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku o zdjecie z czarnej listy zaluje tego co zrobilem obiecuje ze juz sie to nie powtorzy 

z szacunkiem i powazaniem dla frakcji SAFD oraz dla Komisji Spraw Frakcyjnych paryk2610 

przepraszam za cala ta sytuacje jest mi glupio 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin