Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjecie z czarnej listy - patryk2610

patryk2610
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szanowna komisje do spraw frakcyjnych.

Witam z dnia 11.02.2022 otrzymałem black listę z uwagi na moje karygodne zachowanie, gdyż dopuściłem się bawienia suszarka na służbie SAFD pościągałem każdemu ręczny żałuję tego wszystkiego proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku obiecuje, że już się to nie powtórzy zależy mi na tym żeby wrócić w struktury frakcyjne SAFD, ponieważ poznałem tam wielu fajnych ludzi i zabawnych obiecuje, że już taka sytuacja się nie powtórzy proszę o danie mi szansy, a na pewno jej nie zmarnuje wiadomo każdemu zdarzy się coś głupiego odwalić głupi rozum i no zdarzy się proszę dajcie mi szanse.

Z poważaniem i pozdrowieniami dla całej frakcji SAFD oraz dla całej komisji patryk2610.

• Administrator RCON

Liczyłem zrozumienie, że skoro nawet nie został podany powód odrzucenia - na kolejny wniosek nie ma co liczyć. Jednakże tym razem odpowiem Ci. Sam wniosek wygląda jak napisany na kolanie, 15 minut przed pierwszą lekcją w szkole. O jakiejkolwiek interpunkcji wspominać raczej nie muszę, wiąże się to z poprzednim argumentem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin