Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <Envil*> - oskarżony przez <Ilovehotmoms>

Cryzzz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na <Envil*> - oskarżony przez <Ilovehotmoms>

Wymagana treść wątku: (chcialem przejechac przez bramki a on zastawil radiowozem przejazd i przebil mi opony)

Nick funkcjonariusza:Envil*
    Data i godzina zdarzenia: 20;25 28.11.2022
    Pełen opis sytuacji:
chcialem przejechac przez bramki a on zastawil radiowozem przejazd i przebil mi opony
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:mam tylko jak sie tlumaczy nie wiem czy moze byc bo nie zdaztlem calego sklipowac jak tak to przesle...

Witam, Detective II Envil*. 

Podczas opisanej przez Ciebie chwili trwał egzamin pościgowy, podczas którego celowo staranowałeś jedną z jednostek znajdujących się w kordonie. Po chwili również staranowałeś gracza na The Strip, tym samym stanowiłeś poważne zagrożenie w stosunku do Officerów, jak i osób trzecich, wobec czego miałem uzasadnione podstawy do użycia wobec Ciebie broni palnej powołując się na stopnie użycia siły zgodnie z wewnętrznym regulaminem frakcji.

1 godzinę temu, Envil* napisał:

Witam, Detective II Envil*. 

Podczas opisanej przez Ciebie chwili trwał egzamin pościgowy, podczas którego celowo staranowałeś jedną z jednostek znajdujących się w kordonie. Po chwili również staranowałeś gracza na The Strip, tym samym stanowiłeś poważne zagrożenie w stosunku do Officerów, jak i osób trzecich, wobec czego miałem uzasadnione podstawy do użycia wobec Ciebie broni palnej powołując się na stopnie użycia siły zgodnie z wewnętrznym regulaminem frakcji.

ja bede mial inna wersje i ty beziesz mial i bedxziemy sie klocic w nieskonczonosc wiec juz wywalone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin