Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Pożar klubu w Las Venturas.

Mefju4
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Linie poziome z logiem i bez

Witam drogich czytelników, z tej strony Młodszy Redaktor @Mefju4. Zapraszam was do przeczytania relacji z pożaru klubu w Las Venturas.

694RkgB.png

eB2XXcx.png

694RkgB.png

Wczoraj, dokładnie 18.12.2022 o godzinie 20:02 do frakcji S.A. Fire Department dotarło zgłoszenie o pożarze klubu w dzielnicy Come A Lot, Las Venturas. Pożar zauważył Pracownik SARA przejeżdżający obok, widząc ogromne płomienie, szybko zareagował, zabezpieczył teren oraz wezwał odpowiednie służby. Trzy jednostki SAFD dotarły na teren zgłoszenia około 6min później, dobra integracja pozwoliła im na jak najszybsze rozłożenie sprzętu oraz rozpoczęcie gaszenia budynku. Do ratunku klubu użyli odpowiednich przyrządów, które idealnie nadały się do zażegnania możliwości zapadnięcia się budynku. Świetnie poradził też sobie zastęp z drabiną, przez co ułatwiło im, to dostanie się na dach, jak i dalsze skuteczne gaszenie płomieni. 

694RkgB.png

umX2v6P.gif

694RkgB.png

Na szczęście dzięki szybkiej akcji SAFD udało się ewakuować wszystkich obecnych w klubie podczas pożaru, więc obeszło się bez strat w ludziach. Koszty renowacji budynku wahają się między 300.000zł a 500.000zł. Po skończeniu działań służb przeprowadziliśmy krótki wywiad z właścicielem klubu, poprosiliśmy go o więcej szczegółów.

694RkgB.png

M - Mefju4
W - Właściciel klubu

694RkgB.png

M: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor Mefju4 z Redakcji 4Life News. Czy jest Pan chętny odpowiedzieć mi na kilka pytań?
W: Witam, tak jasne... zadawaj, co chcesz.

M: Dobrze, więc może zaczynając, opowie Pan, co się stało w skrócie?
W: Była godzina 19:45, wyjechałem autem z parkingu, ponieważ musiałem załatwić pilną sprawę w moim drugim klubie. Gdy tylko wróciłem, około godziny 20:08 widziałem wielki dym, unoszący się znad mojego klubu, a wokół pełno funkcjonariuszy SAFD gaszących pożar. 

M: Czy dowiedział się Pan może, co było przyczyną pożaru?
W: Dostałem informację od pracownika klubu, że prawdopodobnie przyczyną była źle zamontowana instalacja elektryczna, a jest to dziwne, ponieważ była naprawiana 3 dni temu...

M: Myśli Pan, że po renowacji budynku, klub nadal będzie cieszyć się tak dużą popularnością, jak dotychczas?
W: Cóż no, mam nadzieję, że tak, lecz na razie nie mogę o tym teraz myśleć, przepraszam...

M: Dobrze, dziękuję za udzielenie krótkiego wywiadu, oraz wysyłam Panu wyrazy współczucia.

694RkgB.png

moJVdep.png

694RkgB.png

Możemy śmiało uznać, że gdyby nie szybka reakcja pracowników SAFD, budynek mógłby się spalić doszczętnie. Wykazywali się oni dużymi umiejętnościami obsługiwania sprzętu, jak i pracy zespołowej.

694RkgB.png

PIu566c.png

Autoryzował: @Polixon

Linie poziome z logiem i bez

Edytowane przez Mefju4

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin