Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pomoc SPECJALISTÓW

DaszeK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A więc, chciałem się was zapytać, czy na tych oto prawda ,, parametrach ,, będzie mi działało Star Ward Battlefront 3, bo kurdebela, zastanawiam się nad kupnem, ale jakbym miał tak jak w GTA V czasem 10 FPS to ja podziękuje ;v

Procesor Intel Pentium CPU G4400, 4GB RAM u, system 64 bitowy, orginalny Win 10, karta graficzna Intel HD graphic 510 ( DeTomasz mówił że ta karta graficzna zintegrowana )

Prosiłbym o odpowiedź osób które grały w te gre/ mają ją, lub w ciul dobrze się na komputerach znają, z tych lepszych gier, które wymagają lepszego sprzętu to mi działał płynnie 

- Driver San Francisco ( 2011 rok produkcji )

- Battlefield 3

- Saints rowe the third ( bo jakieś wymagania to ta gra ma )

- War Thunder

Proszę o bardzo sprytne odpowiedzi.

Zapewne laptop,

karta zintegrowana = gó**o.

W GTA 5 będziesz miał ok. 20 FPS, więc w San Francisco ma 800x600 powinieneś na niskich w około 30 FPS ((może)) pograć.

Wymień kartę graficzną i procesor i będziesz mógł myśleć o płynnej grze.

Frinxo, wiem jak GTA V mi chodzi, bo miałem w pierwszej misji stałe 30-40 a potem na otwartej grze miałem po 5-15.

W Driver San Francisco mam chyba 1240 x ( ileś tam ) i mam stałe 60FPS.

Nie szukam doradcy co wywalić, co zmienic, tylko po prostu czy są szanse na płynną grę w star wars battlefront, oczywiście wersje z 2015 roku ;v

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin