Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[MODEL] Autokar ala Scania Touring

MiszkoPro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

[Autokar Ala Scania Touring TK400 4x2 dla TSA oraz SAMD]

Jako, że urzekły mnie autobusy/autokary TSA postanowiłem stworzyć customowy model, aby jeszcze bardziej cieszyły oko podróżujących jak i kierujących. Model mocno wzorowany na Scanii Touring HD TK400, czyli wczesnym modelu produkcyjnym dwuosiowej wersji tego autokaru z napędem na tylną oś w układzie 4x2. Niestety nie jestem ekspertem od wgrywania podmianek (prawdę mówiąc robiłem to pierwszy raz) więc do finalnej wersji brakuje jeszcze kilku poprawek.
Pojazd powstał w 2 wersjach dla TSA oraz SAMD jako krwiobus. Screeny poniżej są mocno zbliżone do wyniku końcowego.
Zapraszam do oceny.

Ws5bZq9.png
6FimYjZ.png

Sukcesywnie wyeliminowałem większość błędów, których się dopatrzyłem. Najważniejszym elementem, który uległ poprawie jest brak rozmycia na teksturze karoserii. Weszły drobne poprawki oraz jednostka klimatyzacyjna dla obydwu pojazdów. Z mniej zauważalnych błędów poprawie uległa siatka dzięki czemu poprawił się efekt wygładzania oraz załataniu uległy dziury powstałe podczas przeróbek. Modele są gotowe praktycznie w 100% a jedyne czego brakuje to LOD, który zostanie dodany na dniach.
latWX0F.png
amkLDOr.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin