Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o grafikę: RainYou spore wynagrodzenie

Rain.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: RainYou
Rodzaj pracy: Baner Miniaturka (na live) i profilowe na yt oraz overlay 
Wymiary: niestety nie wiem jakie sa
Tematyka: profilowe typowo pod mta  miniaturka(na live) i baner cs lol ale w wiekszej ilosci mta :D 
Dodatkowe informacje: ... tutaj przykładowe prace jakie dostawałem  czerwono czarna  chyba ze coś mnie zaskoczy pozytywnie 

Sposób wynagrodzenia:  w zależności od jakości pracy jako ze czekam na jakieś ,,wow'' to grosza szczędził nie będe 

5 godzin temu, PromeK. napisał:

Zobaczę co da się zrobić, niebawem wezmę się do pracy. 

o tutaj widze profesionaliste  czekam na prace  25k od zrobionej jedej grafiki ? zapomniałem dodać ze jeszcze  fajne miejsce na kaperke w miare proste nie przesadzone 

9 minut temu, Rain191 napisał:

o tutaj widze profesionaliste  czekam na prace  25k od zrobionej jedej grafiki ? zapomniałem dodać ze jeszcze  fajne miejsce na kaperke w miare proste nie przesadzone 

Napiszę wiadomość prywatną, na pewno się dogadamy co do kwoty.

• 9 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin