Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Macias* - oskarżony przez Zw1jkka

Zw1jkka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Macias*

Data i godzina zdarzenia: 18:30 15.01.2023

Pełen opis sytuacji: No to zacznijmy od tego że na dm'e było PD, ja wraz z organizacją w której jestem członkiem postanowiliśmy pójść na dm'a zgromadzić się i zrobić "mur" z 3 bulletów są one takie same bo ładnie to wygląda. Po dłuższej chwili strzelania zabiłem hoolywooda, umefor, oraz Macias* po zabiciu, otrzymałem informacje "Trafisz przez PID za ostrzał w stronę PD" z tego co wiem członek należący do SAPD nie może mnie wsadzić do więzienia jeżeli, nie zakuje mnie w kajdanki. Całość jest na nagraniu.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/mo43zya

Uszanowanie, Sergeant I Macias* - Police Department.

Podczas pościgu który był prowadzony ścigany wjechał na strefę DM, Ty wraz z kolegami klasycznie  utrudnialiście Nam działania poprzez liczne ostrzały. Kiedy biegłem w stronę Grove Street zauważyłem dwie persony oddające strzały w Moją stronę, byłeś to Ty oraz gracz o nicku zawiass. Postanowiłem Was powalić paralizatorem a następnie wynieść z DM'a, utrudniło mi to bodajże dwóch(?) innych graczy których starałem się powalić ale nie udało mi się to ponieważ Tobie zakończyła się animacja powalenia i mnie zabiłeś, aczkolwiek zabicie wydarzyło się już po powaleniu przez co do więzienia wsadziłem cię za przewinienie którego dokonałeś przed powaleniem - ostrzałem w Moją stronę w wymiarze 30 minut co według wewnątrz frakcyjnej zasady miałem prawo uczynić. Z mojej strony to wszystko, czekam na decyzję głównego zarządu, miłego wieczoru.

4 minuty temu, Zw1jkka napisał:

I nie powinieneś mi dać wpisu za zabójstwo PD?

Tak jak już wyżej napisałem, jeżeli powaliłem lub zakułem gracza na DM który prowadził wobec mnie ostrzał mam prawo według wewnątrz frakcyjnej zasady wsadzić taką osobę poprzez PID.

Mhm, czyli weszło to od dzisiaj tak? Bo jakoś tydzień temu byłem powalony i wstałem i normalnie mogłem grać bez otrzymania więzienia po przez PID

Edytowane przez Zw1jkka

6 minut temu, Zw1jkka napisał:

Mhm, czyli weszło to od dzisiaj tak? Bo jakoś tydzień temu byłem powalony i wstałem i normalnie mogłem grać bez otrzymania więzienia po przez PID

Nie, nie weszła od dzisiaj. Zasada ta ma swoje zastosowanie od niespełna 2 lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin