Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Lock

bIaLy2115.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, flvgx napisał:

Euros ID 4612 - 2kk gotówka

Pisałeś już na pv, więc po co piszesz tu skoro na pv dawałeś 2.3kk + powiedziałem, ze wolę dostac w trejd dużo więcej, niż jakieś mierne 2.3kk, nie rozumiem co chcesz tutaj zawojować wojowniku. 

20 minut temu, ???? napisał:

Pisałeś już na pv, więc po co piszesz tu skoro na pv dawałeś 2.3kk + powiedziałem, ze wolę dostac w trejd dużo więcej, niż jakieś mierne 2.3kk, nie rozumiem co chcesz tutaj zawojować wojowniku. 

Moja oferta 2.3kk została cofnięta, ponieważ jest to za dużo. Oferta 2kk aktualna.

Teraz, ???? napisał:

XD... nizely agent jestes, miałem ofertę w listopadzie pod postem 3kk ps/trejd i dobrze o tym wiesz, chciales sie zesr*ć zeby kupic tego eurosa, ale ci nie sprzedałem, więc możesz sobie oszczędzić ;)

Miałem go dwa razy, trzeci raz mi nie potrzebny, nie przypominam sobie żebym do Ciebie o niego pisał ;) 
2.05kk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin