Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Gambaqu, oskarżony przez NightmareMoon8cm.

NightmareMoon*kcAudiA3
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: NightmareMoon8cm
Nick osoby oskarżonej: Gambaqu
Powód napisania skargi: Podjechałem na giełde zaparkowałem PRZED znakiem zakaz zatrzymywania się przyjechał Gambaqu stałem za nim a on zakładał blokade nic nie napisał zebym zabrał pojazd w miejscu w którym stał NIE ma zakazu zatrzymywania się.
Dowody: Pg7pWr2.png

S5B9I5d.png

Edytowane przez NightmareMoon8cm

Witam serdecznie. 

27 minut temu, NightmareMoon8cm napisał:

stałem za nim a on zakładał blokade

Przede wszystkim gdy zacząłem zakładać blokadę to nie przypominam sobie abyś stał za mną, dopiero gdy już ją założyłem to przyszedłeś, ale to już szczegół.

30 minut temu, NightmareMoon8cm napisał:

nic nie napisał zebym zabrał pojazd w miejscu w którym stał

Nie miałem obowiązku upomnieć cię, abyś przeparkował swoje auto, wystarczy znajomość taryfikatora:

Spoiler

● Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania. W przypadku gdy ostatni kierowca znajduje się w zasięgu renderingu, pracownik ma obowiązek upomnieć daną osobę oraz poprosić ją o przeparkowanie pojazdu w odpowiednie miejsce. W przypadku gdy upomnienie nie poskutkuje, pracownik ma obowiązek wykonać screen dowodowy, a następnie odholować pojazd.

● Po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować, nawet gdy ta osoba jest w pobliżu.

● Wyjątkiem od dwóch powyższych punktów jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się, w tym przypadku Pracownik niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

Powyższy punkt, który jest "pogrubioną" czcionką doskonale mówi, że nie mam obowiązku informować Cię o tym, abyś przeparkował swój pojazd, równoznacznie ów punkt mówi o tym, że niezależnie od tego czy jesteś w pobliżu auta/w aucie itp. to mogę odholować Twój pojazd. Zastosowałem się do tego punktu taryfikatora i zgodnie z nim odholowałem Twój pojazd na parking policyjny, gdyż stał w miejscu zakazu zatrzymywania się.

39 minut temu, NightmareMoon8cm napisał:

w miejscu w którym stał nie ma zakazu zatrzymywania się.

Na załączonym przez ciebie zdjęciu doskonale widać ów znak, więc zaprzeczasz sam sobie - na początku skargi pisałeś że w miejscu którym stał pojazd ów znak był.

W razie potrzeby załączam jeszcze screen z suszarki: https://imgur.com/a/Nsmv6Rl

Tyle ode mnie, pozdrawiam.

W takim razie powinieneś pierw upomnieć gracza, żeby przeparkował swój pojazd, a na pewno nie powinien on trafić z takim powodem na parking policyjny. Proszę więc o zwrócenie kosztów wyjęcia pojazdu i zamieszczenie potwierdzenia poniżej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin