Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na NexiV. - oskarżony przez Rezonoxo

Rezonoxo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: NexiV.
    Data i godzina zdarzenia: 02.03.2023 22:17
    Pełen opis sytuacji:
Dobry. A więc piszę tą skargę ponieważ myślę że funkcjonariusze tacy jak Capitan II- NexiV pozwalają sobie na zbyt wiele z pełną obojętnością. Ta sytuacja jest jedną z trzech które zaszły w tym okresie czasu, jednak mam nagranie tylko z tej jednej, a więc. Funkcjonariusz kierując pojazdem nieoznakowanym bez sygnałów dźwiękowym poruszał się na pewno z wyższą prędkością niż dozwolona w mieście ( +80) Nieoznakowany radiowóz jadąc w kierunku strefy DM "Staranował mnie" Przy dużej prędkości powodując to że przeleciałem jakieś 20 metrów dalej. Niestety Kierowca nie poczuwał się i odjechał dalej bez słowa. Może wydawać się że wyjechałem mu na pas jednak patrzyłem na mini mapę a jako iż osoba oskarżona była na czynnej służbie SAPD nie widać było blipa. Pojazd pędzący z tak dużą prędkością nie zdąży się nawet wyrenderować, a co dopiero miałbym go zauważyć.  Dodatkowo jest to członek ekipy z rangą Administrator więc powinien on godnie reprezentować serwer, czego w tej sytuacji nie pokazał. Pozdrawiam i czekam na sprawiedliwy werdykt.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Spoiler

W dniu 13.01.2021 o 00:49, CampeQ.ogf napisał:

§4. Na skrzyżowaniach dróg w kształcie litery "T" obowiązek ustąpienia pierwszeństwa ma uczestnik poruszający się drogą prostopadłą do prostej drogi.

oraz błędny wzór.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin