Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na zyrafa

marcinekbambino
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: marcinekbambino
Nick osoby oskarżonej: @zyrafa
Powód napisania skargi: Stojąc na poboczu na spawnie LS Unity Station, pisałem reporta na gracza o nicku (widziszmnie321), którego odebrał Ven33r co widać na załączonym video w linku niżej. Nagle podbiegł do mnie pracownik SARA (zyrafa), który bez słowa założył mi blokadę na koło, a jego kolega w lawecie (FezuX) wciągnął auto na lawetę. Rozumiem, wrzucić je po iluś  tam ostrzeżeniach w moją stronę, czy po prostu powiedzieć, żeby odjechać, ale on kompletnie nie powiedział nic, ani jednego słowa.  Według mnie tutaj doszło do lekkiego nadużycia. Kolega pewnie będzie się odnosić do tego, że stałem na zakazie -  tak to prawda, lecz stałem tam dosłownie chwilę z racji tego, że wysyłałem na wyżej wspomnianego reporta i myślę, że jakoś szczególnie komuś tym nie zaszkodziłem. Czekam na decyzję.

Dowody:  vod/zdjęcieZpp

Edytowane przez marcinekbambino
oznaczenie agenta

Witam na starcie wrzucam ssa dowodowego.

Okoliczności tego że zatrzymałeś się na zakazie Cię nie obronią , mogłeś stanąć na chodniku bądź jakimś innym miejscu. Blokadę mogę założyć bez słowa , nie mam obowiązku z tobą rozmawiać . Czekam na decyzję zarządu pozdrawiam cieplutko.

Edytowane przez zyrafa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin