Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na s1zu - oskarżony przez patricko

patricko*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @s1zu
    Data i godzina zdarzenia: 18-19, 08.03.2023.
    Pełen opis sytuacji: Witam, dnia 8 marca natchnąłem się na pościg z funkcjonariuszem Marcysia po zatrzymaniu się na poboczu w okolicach koszar Los santos, zacząłem pościg, który trwał niespełna 2-3 minuty po wjechaniu na strefę DM. Myśląc, że ktoś mnie jeszcze goni zjechałem do części lv, po dłuższej chwili postanowiłem wrócić do Los santos. Wjechałem na spawn LS i zauważyłem tam funkcjonariusza HK_Jarecki, który nakazał mi się zatrzymać, postanowiłem wjechać na strefę dm gdzie już nie zobaczyłem funkcjonariuszy i uciekłem na pieszo w stronę doków ls, po 5 minutach postanowiłem wyjść z serwera z powodu minięcia czasu 5 minut. Gdy wszedłem na serwer zostałem wsadzony po pidzie do więzienia. Postanowiłem napisać do funkcjonariusza s1zu i dostałem wiadomość, że wyrzuciło mnie z serwera, nsapiałem jeszcze o logach, które miałem dostarczyć, ale gdy napisałem ,, . '' do funkcjonariusza wyłączył on /PM.

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Ostatni komunikat [2023-03-08 18:52:18] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz HK_Jarecki NakazaĹ‚ Ci siÄ™ zatrzymać!

Wyjście z serwera << Ven33r. [153]: 18:57:26

Ja. patrickoo zapoznałem się z regulaminem odnośnie skłądania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez patrickoo
Poprawka

Witam, Police Officer II HK_Jarecki S.A. Police Department.

Tak jak wspomniałeś, pościg rozpoczęła Marcysia. Po kilku minutach dołączyłem i ja na pościg wtedy dostałem informacje że są kontynuowane działania poszukiwania Cię. Z racji że kojarzę Ciebie z pościgów na DM to postanowiłem tam podjechać i Cię znalazłem. Praktycznie po chwili gdy nakazałem Ci się zatrzymać zrobiłeś kółko wokół stacji przy DM i wjechałeś na strefę bezprawia powodując że straciliśmy Cię z pola widzenia. Poszukiwania trwały cały czas i w pewnym momencie jeden z funkcjonariuszy sprawdził czy jesteś na serwerze i nie było Cię. Administracja podała nam loga na którym było widać że celowo wyszedłeś z serwera więc z racji tej zostałeś podliczony oraz wsadzony po pidzie.   

Witam, Detective II s1zu S.A. Police Department.

Police Officer II HK_Jarecki zapomniał wspomnieć iż pod koniec całej akcji zostałeś zauważony jak biegłeś w stronę owych "doków ls" tak jak napisałeś. W pościgu pieszym brałeś udział ty, jak i Police Officer II Marcysia. Zakładając że bez powodu byś nie uciekał, zapewne widziałeś wcześniej wspomnianą funkcjonariuszkę. Końcowo zatrzymałeś się i wyszedłeś z serwera. Poproszona została administracja o sprawdzenie logów, czy twoje nagłe zniknięcie było spowodowane crashem gry czy wyjście z serwera było celowe. Log potwierdzający twoje wyjście sam zamieściłeś w skardze. Końcowo został Ci podliczony mandat, doliczone dodatkowe 40 minut za celowe wyjście z serwera oraz pojazd którym uciekałeś trafił na parking policyjny za połowę ceny mandatu. Słowem zakończenia pragnę podkreślić iż pościg był bardzo dawno, Police Officer II HK_Jarecki miał prawo o tym zapomnieć.

Witam ponownie, a więc gdy wjechałem na strefę dm nie widziałem nikogo za sobą, lecz gdy biegłem w stronę doków, pisałem na czacie organizacji o transporcie łódki. Żadnego funkcjonariusza nie widziałem za sobą, lecz może był ale 70 widoczności go nie mogło uchwycić. Pozdrawiam i czekam na werdykt.

• 2 tygodnie później...

Nie wystarczające dowody, jest to słowo przeciwko słowu.

A bardziej załączony dowód, który załączyłeś pokazuje, że faktycznie wyszedłeś z serwera. Co prawda ostatni nakaz zatrzymania był 5 minut wcześniej, jednak taki nakaz można nadać tylko z pojazdu, a był również pościg pieszy.

Mogłeś skontaktować się z jakimkolwiek f-szem z zapytaniem, czy już koniec pościgu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin